Nytt Haslum-talent til DHK

TIL DHK: Thomas Boilesen lånes ut fra Haslum til DHK resten av sesongen.

TIL DHK: Thomas Boilesen lånes ut fra Haslum til DHK resten av sesongen. Foto:

I sommer prøvde Kristian Kjelling å hente Thomas Boilesen til DHK. Nå kommer 18-åringen på lån.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

DRAMMEN: – Han er et kjempetalent som har spilt mye på juniorlandslaget hele veien, forteller Kristian Kjelling til Drammens Tidende.

Boilesen spiller midt- og venstreback og debuterte i eliteserien i februar 2015. Denne høsten har han vært ute med kyssesyken og spilt for Haslums andrelag.

– Det var egentlig Thomas selv som tok initiativet til utlånet, etter at vi prøvde å hente han i sommer. En spennende spiller som helt sikkert kan være med og bidra, sier Kjelling.

DHK hentet Jesper Hagen og Lars Braskerud fra samme klubb før sesongen. De tre spilte sammen på juniorlaget til Haslum som ble norgesmester i 2015.

I tillegg har klubben bakspillerne Johannes Hippe, Øyvind Frigstad, Roar Fikse Forbord, Oskar Olafsson og Jon-Olav Barland, samt nevnte Hagen og Braskerud.

Ettersom håndball-VM er i gang i Frankrike, har DHK seriefri fram til 5. februar. Kjelling kjører derfor en minioppkjøring med spillerne i januar. Det skal spilles tre treningskamper mot Lillestrøm (H), St. Hallvard (B) og Halden (H).

LES OGSÅ: DHK på offensiven igjen

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags