DRAMMEN: Her kan du følge kampen live fra klokken 15.45.

Drammen kan reise til Bergen med mye selvtillit og få spillere. Laget som slo St. Hallvard i lokaloppgjøret hjemme i Drammenshallen forrige helg har blitt rammet av en liten sykdomsbølge.

Målvakt Mathias Kolstad Holm og Christian Spanne kan begge miste lørdagens seriekamp mot Fyllingen. Det samme kan ungguttene Theodor Nikolai Kortvedt og Johan Vik Mathisen.

– Det var «all time low» med ti stykker på tirsdagstreningen. Det er fortsatt en del som ligger, sier DHK-trener Kristian Kjelling.

LES OGSÅ: Lie Hansen og Bergerud i VM-troppen

De som reiser til Bergen stiller imidlertid til start med etterlengtet flyt. Seieren mot St. Hallvard var lagets andre strake, og før kampen mot Fyllingen har DHK et tak på 8.-plassen som gir sluttspill. Halden ligger tre poeng bak.

Hjemmekampen mot Fyllingen endte også med seier, 32-30, men Kjelling er klar på at det ikke blir noen enkel oppgave å møte laget på bortebane. Bergenserne ligger på 5.-plass på tabellen.

– De har slått flere av de gode lagene, så det blir tøft, sier Kjelling.

– Det er nok en kamp vi kommer til å stå mye seks mot sju. De setter gjerne inn en utespiller ekstra når de ikke får angrepsspillet til å flyte, og da kommer de gjerne til mange sjanser.

I den siste serierunden før jul spiller Drammen hjemme mot Lillestrøm.

LES OGSÅ: – Det er sånne kamper det er deiligst å vinne