Vildalen og DHK opp mot Lie Hansen

TEST: Hermann Vildalen, her i St.Hallvarddrakt, får sjansen til å vise hva han står for når DHK møter danske HC Midtjylland torsdag.

TEST: Hermann Vildalen, her i St.Hallvarddrakt, får sjansen til å vise hva han står for når DHK møter danske HC Midtjylland torsdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

DHK varmer opp til neste ukes NM-kamp med turneringsspill mot blant annet Espen Lie Hansens HC Midtjylland i Halden.

DEL

Sist helg koste DHK-spillerne seg i maritime omgivelser med mange sosiale aktiviteter i Son. Denne helgen blir det håndball som blir det viktigste når de igjen reiser over fjorden, til turneringsspill i Halden.

Og kanskje er det åpningskampen torsdag kveld DHK-spillerne gleder seg mest til. Da står danske HC Midtjylland på den andre halvdelen, og da ligger det kanskje an til en liten skuddkonkurranse mellom DHKs nye storskytter Hermann G. Vildalen og den gamle storscoreren Espen Lie Hansen. Han er sammen med landslagskollega Eivind Tangen vanligvis de største bidragsyterne i målprotokollen hos danskene. Vildalen på sin side imponerte nylig med 16 mål i en turneringskamp mot Kolstad.

DHK møter danske Mors Thy lørdag, og arrangørklubben Halden søndag.

Alt dette som en oppkjøring til neste ukes NM-kamp.

Møter Glassverket

Da venter Glassverkets herrer  i Glassverkethallen, og GIF-herrene blir nok som underdog å regne når de skal opp mot DHK i 2. runde.

Glassverket – DHK er for øvrig bare ett av flere lokaloppgjør når håndballsesongen kastes i gang for alvor med 2. runde i NM.  Den kampen spilles i Glassverkethallen tirsdag 22. august klokken 19.00.

1. divisjonslaget St. Hallvard får heller ikke så lang reisevei når de skal ut i bortekamp mot Sylling onsdag 23. august klokken 20.00. Sylling som hadde DHK på besøk i fjorårets NM-opptreden. Da tapte de 42–16.

Vinner både DHK og St. Hallvard sine 2. rundekamper, så møtes de i 3. runde. I  Reistad Arena.

ROS stiller seniorlag

ROS stiller seniorlag i NM, og med trenerteamet Arne Borch og Goran Rajkovic får de Vålerenga på besøk torsdag 24. august klokken 19.30. Går det veien, venter høyst sannsynlig elitelaget Halden på hjemmebane i 3. runde.

Et redusert Glassverket bør likevel klare å hamle opp med 3. divisjonslaget Lier på bortebane i Tranbyhallen i sin 2. rundekamp i kvinneklassen torsdag 24. august klokken 19.00, og da venter ny bortekamp i tredje runde, mot vinneren av Rygge/Tveter – Follo.

HK-72 tyvstarter NM med hjemmekamp mot hardtsatsende Sandefjord. Med Gunnar Pettersen som trener kommer 1. divisjonslaget på besøk i Sandehallen torsdag 17. august klokken 19.30. Vinneren av den kampen møter eliteserielaget Nøtterøy i tredje runde.

Artikkeltags