Etter det TV 2 erfarer har håndballspilleren Joakim Hykkerud sagt ja til en retur til Drammen håndballklubb.

– Hvis ikke jeg er lykkelig og ikke har tid med sønnen min, så må jeg gjøre en vurdering av hva jeg skal gjøre, sa Joakim Hykkerud til TV 2 rett etter VM.

Nå har håndballspilleren bestemt seg for å vente hjem til Norge for å få mer tid sammen med sønnen Noah. Hykkerud har den siste tiden spilt for tyske Hannover-Burgdorf.

Drammen håndballklubb har kalt inn til en pressekonferanse klokken ti torsdag. Der vil de trolig presentere linjespilleren melder TV2.

Drammens Tidende snakket med Hykkerud på telefon onsdag kveld, og da satt han i bilen på vei til hjemmekamp mot topplaget Rhein Neckar Löwe. Med kampstart klokken 20.15 i Hannover onsdag kveld, ville han få det rimelig hektisk for å rekke til Drammen klokken ti torsdag morgen, som han sa det.

Han har gitt flere signaler på at han snart kan tenke seg å returnere til Norge, og at det ut fra det ikke overrasker ham at han blir koblet til DHKs pressekonferanse torsdag. Hykkerud hadde forøvrig invitert Hannover-proffen Iver Fossum på kamp denne onsdagskvelden.

- Vi snakker ofte sammen, og spiste lunsj i dag før jeg forberedte meg til kamp, sier Hykkerud.