Fra topp til bunn da Glassverket vant over Rælingen

Artikkelen er over 4 år gammel

Glassverket ledet med ti mål til pause, men tapte andreomgangen med sju da de slet seg til to poeng mot Rælingen etter 31–28 -seieren.

DEL

DRAMMEN: Glassverket slet med både forsvars- og målvaktsspillet i starten, i tillegg til at dommerne hadde veldig sympati for gjestene til å begynne med. Dermed kunne Rælingen få være i føringen de ti første minuttene. Men aldri med mer enn ett mål.

En time out av trener Kenneth Gabrielsen på stillingen 4–5 fikk umiddelbar effekt, og resten av omgangen vant GIF 15–4. Da satt forsvaret mye bedre, målvakt Martina Thörn tok noen baller, og dermed fikk GIF utnyttet farten i laget på kontringer.

Rælingen falt helt sammen, og det var divisjonsforskjell på lagene etter hvert. 

Det var tydeligvis mange av GIF-spillerne som anså kampen som avsluttet med timålsledelse til pause,  for etter hvilen var det Rælingen som styrte det meste.  Hjemmelaget fikk ikke forsvarsspillet til å sitte, de manglet målvaktsredninger (tre totalt etter pause fordelt på Thörn og Rundbråten), og selv om trener Gabrielsen forsøkte å fordele litt spilletid, og slapp til yngre krefter, var det de mest rutinerte  som sviktet den siste halvtimen.

På det nærmeste var Rælingen bare to mål etter, på stillingen 29-27, og gjestene formelig lekte med hjemmelagets spillere som aldri klarte å komme seg opp det nivået som er nødvendig etter at de  tok halvtidshvilen.

Først da Emilie Christensen kom på banen igjen ble det litt form på angrepsspillet, til da var det unge Line Ellertsen som var enslig lyspunkt i andre omgang.

- Alt lå i hodet da kampen endret karakter, men noen ganger er det bare å være fornøyd med at vi vant kampen, sier trener Kenneth Gabrielsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken