Oustorp takket nei Storhamar

ETTERSPURT. Geir Oustorp, her i en timeout med sitt Reistad i en treningskamp mot Kina nå i august, er øsnekt som trener i eliteserielaget Storhamar.

ETTERSPURT. Geir Oustorp, her i en timeout med sitt Reistad i en treningskamp mot Kina nå i august, er øsnekt som trener i eliteserielaget Storhamar. Foto:

Geir Oustorp gjør ikke comeback som eliteserietrener. I helgen takket han nei til trenerløse Storhamar.

DEL

Geir Oustorp var aktuell for å ta over trenerjobben i eliteserieklubben Storhamar i noen dager, men søndag takket han nei. Hovedtrener Arne Senstad forlater klubben og blir polsk landslagstrener.

- Jeg svarte høflig nei på forespørselen. Nå blir det full konsentrasjon om trenerjobben i Konneruds gutter 2004 og jenter 2011, og med Reistads kvinnelag i 2. divisjon.

- Også selvfølgelig jobben i politiet, sier Oustorp til Drammens Tidende.

Bare dager før eliteserien i håndball for kvinner ble kastet i gang, ble Storhamar-trener Arne Senstad tilbudt jobben som trener for det polske kvinnelandslaget.

Etter litt fram og tilbake endte det med at han fikk tillatelse til å hoppe av i  hamarklubben, og bli landslagstrener.

Han skal først lede laget i de tre første seriekampene før han får lov til dra. Torsdag kveld åpnet Storhamar sesongen med å vinne stort over nyopprykkede Follo HK.

Assistenttrener i Storhamar er for øvrig Espen Olaussen, som har hatt biroller både i Drammen Håndballklubb og Glassverket, i tillegg til å trene lokale lag nedover i divisjonene.

Han kom fra en tilsvarende jobb i dansk klubbhåndball, og det er meningen at han skal fortsette selv om Senstad forsvinner.

Geir Oustorps navn kom fort på bordet da jakten på en erstatter i Storhamar ble satt i gang.

Oustorp bekreftet  etter hvert at han snakket med Storhamar.

– Det er jo hyggelig at man ikke er blitt glemt. Jeg kan bekrefte at det har vært kontakt, men noe mer kan jeg ikke si, fortalt Oustorp til Drammens Tidende før helgen.

– Men det må jo både være kjedelig og utfordrende for dem å miste treneren bare få dager for det hele startet.

Under hånden fortalt han at han hadde blitt tilbudt jobben, og at han hadde fått svarfrist i helgen.

Det ble altså nei.

Oustorp karakteriserte da Storhamar som en spennende klubb, men altså ikke nok til at han igjen skulel begynne å pendle langt til treninger og kamper.

Oustorp var trener i eliteserieklubben Larvik langt ut i forrige sesong, helt til han ble løst fra kontrakten da det økonomiske grunnlaget i klubben forsvant på nyåret.  Siden det har han vært i full jobb i politiet, samtidig som han sammen med Kenneth Gabrielsen gikk i bresjen for en satsing på kvinnehåndball i Reistad IL.

Artikkeltags