Følg kampen direkte her!

Glassverket-trener Geir Oustorp er fornøyd med at laget hans har spilt seg i en god posisjon når en tredjedel av kvinnenes eliteserie i håndball gjenstår.  GIF har vært igjennom to knallharde puljespill i europacupen, og har likevel klart å befeste andreplassen bak fortsatt suverene  Larvik. Ett poeng foran Gabrielsens Vipers  og fire poeng foran Byåsen.

Kun to av disse lagene vil juble for medalje når serien er ferdigspilt 2. april.

- Vi må være feilfrie fra til vi møter Vipers borte 26. mars, fastslår Geir Oustorp.

- Men det skjer alltid noe overraskende, og jeg er ikke trygg på noen ting i serieinnspurten.

Glassverket møter bunnlaget Rælingen søndag, og så venter på rekke  og rad Tertnes (h), Larvik (h), Halden (b), Sola (h), Vipers (b), Byåsen (h) og Oppsal borte i serieavslutningen.

HØR LIVE PÅ RADIO: Topp mot bunn i Skedsmohallen

Alle møter Larvik

Alle medaljekandidatene GIF, Vipers og Byåsen møter Larvik, og der kalkulerer ingen med poeng. Vipers og Byåsen har begge i tillegg igjen en utfordrende motstander i Storhamar.

- Skal vi fortsatt være i medaljekampen før møtet med Vipers 26. mars, må vi først slå Tertnes, fastslår Oustorp.

Han holder også opp et varselskilt foran bortemøtet med Halden. Riktig nok  har østfoldingene denne uken varslet at de legger ned elitesatsingen fordi de ikke har kommet i mål med sin økonomiske snuoperasjon. I skrivende stund er det fortsatt uklart om de vil fullføre sesongen.

Kenneth Gabrielsen har sagt til sine spillere at skal de være i en posisjon til å sikre seg en medalje, må hver kamp fremover spilles som om det er en cupfinale. Gabrielsen er veldig fornøyd med at det er helt opp til Vipers selv

- Vi har satt oss selv i en flott posisjon til å være med og kjempe om medalje gjennom to sterke seire på rad nå, sier fjorårets Glassverket-treneren.

29-23-seieren over Tertnes ble fulgt op av sterke 27-22 over Byåsen. Og nærkontakt med Glassverket på tabellen.

- Går vi feilfrie gjennom de fem neste kampene, blir selvfølgelig hjemmekampen mot Glassverket helt avgjørende,  fastslår Gabrielsen.

Slik spilles den 15. serierunden søndag:

Rælingen-Glassverket

Storhamar-Sola

Stabæk-Halden

Oppsal - Vipers

tertnes-Byåsen

Gjerpen-Larvik