Glassverket tar imot Molde i søndagens seriekamp i Drammenshallen, et Molde-lag med 14 poeng som føler pusten i nakken av Sola (13) i kampen for å unngå kvalifiseringsspill for å holde seg i eliteserien.

Samtidig ser Molde oppover, og har heng på en sluttspillplass. De er nummer sju med tre kamper igjen å spille, og blir utfordret av Gjerpen og Oppsal, også de med 14 poeng.

Glassverket avslutter eliteseriespillet for denne gangen med hjemmekamp 18. april mot nettopp Oppsal.

I den nest siste kampen møter de Tertnes borte, et lag som også kjemper hardt for å bli nummer fire, og dermed få en litt enklere motstander i sluttspillet. I øyeblikket er de nummer fem, med Byåsen to poeng foran, og Fredrikstad poenget etter.

Da Glassverket møtte Molde på bortebane i midten av november, før lagene tok EM-pause, spilte de lenge en jevn kamp, før mange utvisninger ødela for GIF, og det til slutt ble 28–24 til Molde.

I den kampen ble Thale Rushfeldt Deila toppscorer med sine åtte mål. Mona Obaidli, en av tre søstre i Molde-laget var best på hjemmebane, hun scoret sju mål. Totalt har hun scoret 89 seriemål denne sesongen, mens Ragnhild Valle Dahl er lagets toppscorer med 105 mål.

Thale R. Deila er mestscorende så langt i GIF med sine 94 mål.