Slik skal St. Hallvard skifte kurs

shk-lillestrøm

shk-lillestrøm

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nå vil trener Glenn Solberg ha mer individuelt fokus. Søndagens kamp mot Bækkelaget følger du live fra klokka 18.00 her.

DEL

OSLO: St. Hallvard har tatt turen til Oslo for å møte Bækkelaget, som ligger på andreplass på tabellen.

Følg kampen live her.

Kampen sendes også direkte på handballtv.com

St. Hallvards hjemmekamp mot Lillestrøm måtte vinnes om de skulle holde følge på tabellen med motstander og bunnkollega Lillestrøm. Det startet veldig bra, men endte til slutt med tap 31–33. Etter åtte strake tap i Grundigligaen gjør laget endringer.

Skuffende

– Dette er for dårlig. Vi skal ikke tape hjemme mot Lillestrøm. Dette er nok skuffende for alle i klubben. Vi må bare gå på trening og jobbe videre, sa Fredrik Utengen.

Det bitre tapet var også tøft for Herman Vildalen som ble hjemmelagets toppskårer og kåret til St. Hallvards beste spiller.

– Vi starter bra, men bommer for mye. Vi får stoppet for lite baller i andre omgang. Vi har muligheten mot slutten, men brenner to sjanser fremover. Så enkelt og så vanskelig, oppsummerer Vildalen.

Individuelt fokus

Mandag samlet Glenn Solberg laget for å gå gjennom kampen, og snakke om veien videre. Laget kommer til å endre litt kurs i tiden fremover.

– Vi kommer til å drille mindre på lag, og mer fokus på hver enkelt spiller. Det er den største endringen vi kommer til å gjøre. Vi ser at vi ikke er dyktige ferdighetsmessig på enkelte ting. Som lag står vi sterkt, men trenger å ha et litt mer individuelt fokus, mener Solberg.

Vangen skadet

St. Hallvards William Gellein Vangen måtte ut med skade mot slutten av søndagens kamp. Glenn Solberg tror det er snakk om et røket leddbånd. Fra før er kaptein Simen Solberg ute med skade på samme plass. Dermed får sannsynligvis 18-åringen Peter Dahl Christensen sin eliteseriedebut i søndagens bortekamp mot Bækkelaget. 

– Han er en flott spiller som er på juniorlandslaget, og har vist seg fram på trening, forteller Solberg.

St. Hallvards neste hjemmekamp er søndag 27. november mot Kolstad. Denne kampen spilles i ROS Arena i Spikkestad.

Artikkeltags