St. Hallvard med ny seier

St. Hallvard slo Haugaland 30-27.

St. Hallvard slo Haugaland 30-27. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

St. Hallvard slo Haugaland 30-27, og er fortsatt med i opprykkskampen med sin 3. plass i 1. divisjon.

DEL

LIER: Ingen snakket så veldig mye om måten seieren kom på, men alle var fornøyd med at det ble hjemmeseier da St. Hallvard tok imot Haugaland søndag ettermiddag.

Lierposten skriver at det ble to poeng på en middels dag, og det får de støtte for av både hjemmespillere og trener Glenn Solberg.

Til avisen sier trener Glenn Solberg at det var deilig med to poeng på en dag da kanskje ikke alt fungerte. St. Hallvard ledet hele kampen, og vant greit selv om det bare ble med tre mål.

Til pause sto det 13–13 etter at hjemmelaget hadde ledet med fire mål på det meste.

Både topplaget Falk og opprykkskandidaten Lillestrøm vant sine kamper søndag. Falk slo Charlottenlund 30–27 borte, mens Lillestrøm slo Fjellhammer 23–19 i et lokaloppgjør på Romerike. Follo gikk på et overraskende tomålstap hjemme for Sandnes, mens Sandefjord tapte 30–27 for Nøtterøy, også det på hjemmebane.

Dermed er Lillestrøm på 2. plass bak suverene Falk med sine  27 poeng, mens ST-Hallvard på tredje har 26. Follo følger på fjerde med 25, mens Sandefjord har 22 poeng på 5. plass.

St. Hallvard møter nettopp Follo og Sandefjord i  sine neste kamper.

- Vi har trent knallhardt i det siste med tanke på disse kampene, og nå skal vi slippe opp litt til uken, lover Solberg.

Bakspiller Kim Tajet Skaug ble kåret til hjemmelagets beste spiller mot Haugaland, mens William G. Vangen ble toppscorer med åtte mål, hvor av fem kom på straffe.

LES OGSÅ: Fra topp til bunn da Glassverket vant over Rælingen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken