SANDEFJORD: Drammens håndballherrer tapte den første kvartfinalen mot Runar med ett mål, og hadde derfor store sjanser til å ta seg til semifinalen i Challenge Cup, men lørdagens returmatch i Runarhallen ble ingen gledelig start på påsken for DHK.

Drammenserne tapte til slutt 38-32 etter at de tidvis ble rundspilt av et hjemmelag som virket kvikkere i beina og mer lysten på et cupeventyr enn DHK-spillerne. 

- Med den første omgang der, så ble det vanskelig. Vi gjør åtte tekniske feil i en omgang, i andre omgang gjør vi ti tekniske feil, men da er vi litt bedre. Men vi gjør det veldig enkelt for Runar, sier DHKs trener Geir Oustorp til Drammens Tidende.

- Vi får ikke til noe spill, og å sleppe inn 38 mål er altfor mye. Nei, dette er skuffende, forteller Jan-Richard B. Lislerud

Lagene fulgte hverandre tett de første fem minuttene, men så tok Runar kommandoen. Vertene var mye mer direkte og besluttsomme i angrepsspillet enn gjestene fra Drammen. Etter 12 minutter hadde Runar skaffet seg et forsprang på fire mål, og hadde full kontroll på kampen. Da lagene tok pause ledet de  20–14 mot et DHK-lag som virket tunge i beina og nesten litt uinspirerte. 

Vestfoldingene fortsatte å styre etter hvilen, selv om DHK kortet ned på forspranget fra 24-17 til 25-21 i løpet av fem minutter tidlig i andre omgang. Drammenserne maktet imidlertid ikke å skape det trøkket som trengtes skulle de ta seg til en semifinale på bekostning av Runar. Peder Trevland banket inn et par langskudd for hvittrøyene og hadde innsatsviljen enkelte av DHK-spillerne så ut til å mangle. 

Selv om DHK nå er ute av E-cupen skal de møte Runar to ganger til, da i sluttspillet. Det er for øvrig blåtrøyenes siste mulighet  til å vinne e denne sesongen.