NEDRE EIKER: Jørgen Becher har imponert mange med sitt spill gjennom høsten for NOR 92 i innebandyens eliteserie. Blant dem landslagssjef Andre Sveen.

Landslagsdebuten kom mot Danmark sist søndag, og der ble det halvannen periode før en kneskade satte stopp for videre spill. Lite viste han da om alvoret i skaden, for de første prognosene så positive ut.
– Dette var utrolig trist. Dommen enn så lenge er at korsbåndet er røket for tredje gang, i samme kne, forteller en trist Becher til Innebandyavisen.

Det er tredje gang kneet ryker for Becher.


– Problematikken er at menisk og brusk er skadet i tillegg til korsbåndet, det var det for så vidt sist og men enda mer nå, og nå er det nok såpass mye at gjør jeg noe mer så risikerer jeg kneet for resten av livet mitt. Det vil si at jeg kan risikere å ikke kunne gå opp en trappe den gang jeg er 40 år gammel, sier Becher til nettstedet.

VM i Praha spilles i perioden 1–9. desember og Norge møter i gruppespillet sterke nasjoner som Sverige, Finland og helgens motstander Danmark.

Før VM er Norge ranket som nasjon nr. 6 etter kvalifiseringen. Realistisk er det å håpe på gode prestasjoner mot Sverige og Finland og at Danmark slås. En kvartfinale vil være en naturlig målsetting, deretter må laget ha både flyt og dyktighet for å avansere videre. Norges åpningskamp blir mot Danmark 2. desember i mektige O2 Arena i Praha, en arena med en publikumskapasitet på 17.000 tilskuere.

Med NM-gull i blikket for drammenspar i 10-dans