NEDRE EIKER: I det eliteserien i innebandy tar VM-pause så innehar NOR 92 4.-plassen med 19 poeng. Utvilsomt en solid åpning av det nyopprykkede laget fra Nedre Eiker.

Snaue 150 tilskuere i Solberghallen lørdag ettermiddag fikk se NOR 92 slå Sandnes 7-2, og det etter en glimrende første periode. Da sto det 5-1, og matchen var nesten kjørt. I de to siste periodene endte det 1–1 og 1–0.

Axel Wallin 2, Daniel Jakobsson, Jørgen Ripel, Philip Kämpe, Linus Söderblom og ett selvmål sørget for NOR 92s scoringer. Vertene vant skuddstatistikken 33–22.

– Vi produserer jevnt og trutt gjennom hele kampen og kunne også ha scoret flere mål. Moro å se at begge de nykomponerte femmerne fungerer og produserer. Dette var godt å ta med seg inn i VM-pausen. Vi skal ikke ligge på latsiden og lover å komme godt forberede til årets siste hjemmekamp, sier NOR 92-trener Manne Strandberg til nor92.com.

I forbindelse med at herrelandslagetdeltar i VM i Praha i begynnelsen av desember så tar eliteserien nå pause. Neste seriekamp for NOR 92 er hjemme mot Akerselva 16. desember.