Gå til sidens hovedinnhold

Fikk noe å tenke på

Artikkelen er over 3 år gammel

NOR 92 holdt serielederen til 4-4, men så var kreftene slutt, og Greåker valset over eikværingene i den siste perioden. Til slutt sto det 12–5.

Serietoer NOR 92 fikk en verst tenkelig start med to Greåker-mål i løpet av ni sekunder før det var gått tre og et halvt minutt av bortekampen.

Den samme starten fikk de også på den tredje perioden, da hjemmelaget først gikk til 7-4, deretter 8–4 i løpet av 20 sekunder. Og det før det var spilt ett og et halvt minutt av perioden.

Da måtte trener Manne Strandberg ta en time out, og fortelle spillerne dem i klartekst at de dette gikk ikke an.

For mellom de dårlige periodene var NOR 92 absolutt med i kampen. De lå lavt, var flinke til å støte fram og presse ballfører, og de  var godt samlet rundt eget mål. Og så tok de kontringene da de bød seg.

– Vi ble straffet veldig i de dårlige periodene, hvor vi gjorde noen enkle individuelle feil. Nå skal det sies at vi spilte mot serielederen, og Norges klart beste lag, og med litt få spillere, ble det tungt etter hvert, sier Manne Strandberg, trener i NOR 92.

NOR 92 kom til Tindlundhallen uten blant annet rutinerte Axel Wallin som var syk.

Mens Greåker kjørte rundt på tre rekker, måtte Strandberg matche sine to så fornuftig som mulig. For på benken satt det mange unge spillere som først og fremst er med for å lære.

– Defensivt var det bra veldig lenge, men det tæret på å spille som vi gjorde. Kort oppsummert så viste vi mye bra i to perioder, men den tredje perioden var under enhver kritikk. Da orket vi ikke, og proppen ble trukket ut en gang for alle, sier Strandberg.

Jørgen Becker fornekter seg ikke som målscorer, og var sist på NOR 92s to første mål. Jørgen Ripel ordnet både 4–3 og 4-4, det siste i det 37. spilleminuttet. Men laget måtte vente lenge på mål nummer fem.

Det kom først med seks minutter igjen å spille, signert Kristian Becker.

– Vi har for få spillere til å matche Norges beste i 3x20 minutter. Men så lenge vi orket, viste vi at vi hører hjemme på dette nivået, mener NOR 92-trener Manne Strandberg.

Kommentarer til denne saken