Gå til sidens hovedinnhold

Ingen tukter NOR 92 – leder serien med sju poeng

Artikkelen er over 4 år gammel

NOR 92 vant sin niende strake kamp i innebandyens 1. divisjon, og leder serien med sju poeng.

NOR 92 avgjorde i realiteten hjemmekampen mot Ajer allerede etter de første 20 minuttene i Mjøndalshallen søndag kveld. Da ledet de  5–0 etter ren overkjørsel spillemessig.

Til slutt ble det 9–3 over et Hamar-lag som kom til Mjøndalen med selvtillit etter å ha slått Vålerenga i den forrige runden.

NOR 92 tok kommandoen fra start, men trengte over seks minutter på å få det første målet. Da scoret Jørgen Becher sitt  første av i alt fem mål for kvelden.

Raymond Jensen var rask til å følge opp Bechers ledermål med et nytt drøye minuttet senere, men så måtte publikum vente nesten åtte minutter på det neste. 3–0 kom ved Tommy J. Ahola, hans første mål på sin ny hjemmebane,  mens Becher og nevnte Ahola scoret periodens to siste mål.

Det tok også over åtte minutter før 6–0 var et faktum, denne gangen ved Jørgen Ripel.

Akkurat da kampen var halvspilt, etter drøye 30 minutter, kom Ajers redusering, og etter det spilte hjemmelaget resten av kampen med håndbrekket på, som klubben skriver på sin egen hjemmeside.

– Det ble igjen litt for omstendelig, litt for slurvete og litt for halvhjertet herfra og inn. Da de kunne satt inn støtet og sikret en storseier, så lot de Ajer «stoppe blødningen», beskriver de det som hendte den siste halvtimen.

Jørgen Becher hadde tre mål på rad, med en Ajer-redusering til 7–2 innimellom, og Ajer fikk lov til å avslutte med kampens siste mål til 9–3 med fem minutter igjen å spille.

NOR 92-trener slapp til to nye juniorspillere  på A-laget i den siste perioden. Philip Kämpe (15) og Sander Ullern (17) kom inn i tredje perioden og gjorde sine saker bra. I løpet av sesongen har Strandberg nå sluppet til fire unge spillere denne høsten. Fra før har også Jakob Grøstad og Mathias Gommerud har fått spilletid under ham.

Strandberg som blant annet sa dette til klubbens hjemmesider etter kampen.

– Vi vinner komfortabelt etter å ha avgjort kampen etter en periode. Vi gjør egentlig ikke noen god kamp de siste 40 minuttene. En seier er i alle fall en seier, og større oppgaver venter dette laget. Jørgen Becher står fram og er banens ener i dag. Han er involvert i  sju av ni scoringer. Det har vi nesten blitt litt bortskjemt med.

Jørgen Becher topper da også lagets poengbørs med 38 poeng – 25 mål og 13 målgivende pasninger.

Jørgen Ripel er nummer to på listen med 29 poeng (15-12), mens Simen Bendiksen på tredjeplassen har 21 poeng (11-10).

Årets siste kamp spilles i Jessheim Flerbrukshall mot tredjeplasserte Ull/Kisa søndag 17/12. Elitekvalifiseringen spilles i april i Skjærgårdshallen i Langesund.

Etter ni og ti kamper på lagene  i 1. divisjon, leder NOR 92 med full pott, 27 poeng. Lillestrøm har 20, også de etter ni kamper, mens Ull/Kisa har 18 poeng på sine ti kamper.

Kommentarer til denne saken