NOR 92 sendte fem lag til en av verdens største innebandyturneringer, Gothia-cup i Göteborg, og det var de  eldste guttene som resultatmessig gjorde det best, skriver  klubben i en pressemelding.

G16-laget kom i en tøff gruppe med tsjekkiske Prague Tigers, slovenske Snipers Bratislavaog de to svenske lagene IBK Tygriket99og Örkelljunga​ IF.

I åpningskampen mot Örkelljunga IF fikk Tigers en verst mulig start på kampen med 0–1 allerede etter åtte sekunder, men i en jevn kamp satte Phillip Kämpe  spikeren i kista med sitt 5–3 mål i tomt målbur etter at svenskene hadde tatt ut keeperen på stillingen 4–3 til NOR 92. Dermed fikk gutta en drømmestart på turneringen med seier i første kampen.
Den ble fulgt opp med en 4-3-seier over  tsjekkiske motstand Prague Tigers, et lag med fysisk sterke spillere. Også her måtte eikværingene finne seg i havne bakpå, men to mål av Markus Hegnes Hansen og Phillip Kämpe i løpet av kampens to siste minutter, snudde det til 4-3-seier.

I kamp tre kom NOR 92 aldri opp på samme nivå som fysisk sterke Snipers Bratislava fra Slovakia, som til slutt vant 5–1.
Seier i den siste puljekampen mot svenske BK Tygriket 99 kunne gi puljeseier, og i en dramatisk kamp med straffeslag og mange utvisninger, endte det til slutt 3–2 til NOR 92.   Da Prague Tigers også slo Snipers Bratislava i siste kamp, betød det at NOR 92 var gruppevinnere på seier i innbyrdes oppgjør mot Pragues Tigers.

Som gruppevinner gikk de direkte til kvartfinalene, og her ventet mer tsjekkisk motstand i form av FBC Start 98 Kunratice. Igjen møtte de  et fysisk sterkt lag, og igjen havnet de bakpå. NOR 92 lot seg ikke ryste av dette, men fortsatte å kjempe og skape gode målsjanser. Uttelling fikk Tigers kun tre minutter senere da Mathias H. Gommerud ekspederte ballen  bak Kunratice-målvakten og 1–1 til stor jubel fra de blå på tribunen. Tsjekkerne kunne likevel gå til pause med ledelsen 2–1. I andre periode hadde begge lag sine sjanser, NOR 92 fikk også muligheten på straffe, men dessverre klarte ikke Philip Kämpe å overliste Kunratice-målvakten. Mot slutten av kampen hadde Tigers noen store muligheter til å utligne, men ballen ville bare ikke inn og dermed måtte gutta på tross av heroisk innsats i kvartfinalen, se seg slått.  En plass blant de åtte beste lagene av 32 lag i G16-klassen med meget kvalifisert motstand lar seg høre.