Gå til sidens hovedinnhold

Tapte i sluttsekundene

Artikkelen er over 2 år gammel

NOR 92 fikk den verst tenkelige avslutningen på årets siste seriekamp. To innslupne mål i sluttsekundene førte til et surt 8-6-tap for Akerselva på hjemmebane.

NEDRE EIKER: Dermed misbrukte NOR 92 en fin sjanse til å henge med i toppen, og nærmest sikre plassen i innebandyens eliteserie allerede før jul.

Skuffelsen var stor blant de fleste av de 181 tilskuerne i Mjøndalshallen søndag kveld  - etter 8-6-nederlaget for Akerselva. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen hele veien, selv om vertene kom litt skjevt ut ved å ligge under 3–1 etter snaue 13 minutter. Det sto 4-4 etter to perioder.

Et halvt minutt før slutt sto det 6–6, og det gikk mot poeng. Men to ganger på de siste 33 sekundene så scoret Oslo-laget to ganger.

– Selvfølgelig surt med et avgjørende «slumpmål» mål 33 sekunder før slutt, men vi var ikke helt på nett i denne kampen, sier en skuffet NOR 92-trener Manne Strandberg til nor92.com.

Kristian Becher 2, Per Axel Wallin 2, Daniel Jakobsson og Linus Söderblom sørget for eikværingenes mål.

Dette var NOR 92s siste kamp før jul- og nyttårspausen. Nedre Eiker-laget ligger i øyeblikket på 5. plass med 19 poeng. Neste oppgjør er hjemme mot Bækkelaget 9. januar.

Les også

Debutant Stavis ble frustrert – og Konnerud tapte

 

Kommentarer til denne saken