Gå til sidens hovedinnhold

Tilbake etter ni års ørkenvandring

Artikkelen er over 3 år gammel

NOR 92 spiller sesongens første hjemmekamp i eliteserien ni år etter forrige gang de kunne tilby eliteseriespill i Mjøndalshallen.

NOR 92 valgte foran forrige sesong å flytte hjem til Mjøndalshallen etter å ha spilt i Solberghallen siden 2009. Onsdag kveld spiller de årets første hjemmekamp etter opprykket til eliteserien, en kamp der motstander Gjelleråsen må finne seg å være favoritt.

NOR 92 serieåpnet med en 9-7-seier  borte mot Harstad lørdag.

– Vi gleder oss til onsdagens kamp og føler at det absolutt finnes muligheter så lenge vi har full innsats og konsentrasjon. Selvfølgelig må vi luke bort de defensivt dårlige valgene fra lørdagens kamp, men likevel kjenner jeg at det var mye lovende som vi kan bygge videre på. Jeg tror vi kommer å vokse utover sesongen når formasjonene får satt seg enda mer også. Nøkkelen blir helt klart hvordan vi kommer å takle det defensive spillet. Offensivt har vi nok med spillere som kan avgjøre kamper. Det blir spennende å se hvordan vi står mot et antatt bedre lag, sier NOR-trener Manne Strandberg til klubbens egen hjemmeside før kampen.

Sist gang NOR 92 inviterte til eliteseriekamp i Mjøndalshallen var i november 2009. Siden har de byttet både divisjon og spillested. Sist laget spilte i eliteserien var våren 2016, da i nabobygda Solbergelva.

Gjelleråsen åpnet seriespillet med å snu 0–2 til 5–5 mot Akerselva etter ordinær tid, og så vant de bonuspoeng på straffeslag til slutt.

Kampstart i Mjøndalshallen i kveld er 19.00.

Kommentarer til denne saken