Her feirer Åskollen scoring og opprykk til 3. divisjon. Klubbens tredje på seks år.

4. divisjon fotball menn:
Konnerud - Åskollen 1-3 (0-1)
Konnerud stadion, 200 tilskuere
0-1 Thomas Backe (22), 1-1 Kenneth Fredriksen (48), 1-2 Ronny Lian (straffe, 68), 1-3 Lars Christian Stokka (77)

- Nå skal vi bare vinne kretsmesterskapet også. Det har vi gjort hver gang vi har rykket opp, sa trenerne Nils Arne Hansen og Leif Helge Nordahl.
Hardeste utfordrer der blir nettopp Konnerud, med tre kamper igjen å spille har Åskollen syv poengs forsprang på rødtrøyene.
Annenlaget på tabellen rykker også opp i 3. divisjon, og Åskollen kan ikke bli dårligere enn nummer to. Avdelingsvinneren er kretsmester.

"Full kontroll". Åskollen følte de hadde full kontroll i toppkampen.
- Vi styrte kampen hele tiden og hadde full kontroll. Vi vant fordi vi torde å spille fotball, det torde ikke Konnerud, mente Hansen.
Og hadde delvis rett. Konnerud yppet seg i starten av 2. omgang. Først utlignet de ved Kenneth Fredriksen, noen minutter senere måtte Åskollen-keeper Thomas Gill ta fram sitt ypperste for å fiste et langskudd til corner.
Hjemmelaget klarte ikke å holde aggressiviteten og trykket som gjorde at Åskollen feiret, og den siste halvtimen hadde gjestene ett frispark i stolpen i tillegg til scoringene.

Hotelltur. Nå er målet:
- Å etablere oss i 3. divisjon, sa Hansen.
- Det er så defensivt, alle nyopprykkede lag sier det. Målet er å komme over midten. Blir neste års 3. divisjon som årets trikkeserie skal vi klare det, mente Nordahl.
Uansett blir det først hotelltur til Risør, mammaen til kaptein Lars Christian Stokka er involvert i Jegertunet og hadde lovet hele laget tur ved seier og opprykk.

Per Abraham Grennæs
per.abraham.grennaesdt.no