Drammen: Nå har man så vidt ymtet frampå om hjelp fra de gamle toppkeeperne Thomas Gill og Ronny Hvambsal.
Tirsdag ble nemlig førstekeeper Marcus Andersson skadet - en måned etter at han kunne begynne å trene igjen etter skade.

Andersson er ikke klar til helgens 2. divisjonskamp mot Fyllingen. Mot SIF 2 satt juniorkeeperen på benken, annetvalget Petter Harila var syk.

- Vi får håpe han blir frisk til helgen, ellers må juniorkeeperen stå, sier Grøttland.

Han ville egentlig ikke ha brukt førstekeeper Andersson før til sommeren, slik at han skulle få trent seg opp til skikkelig fotballform igjen etter flere måneders avbrekk.

- Harila har også vært en del plaget med hofta, og er også fersk på dette nivået.

- Vi skulle gjerne hatt en keeper bak der som kunne reddet poeng for oss i ny og ne. Problemet er så stort at det holder meg våken om natten, sier Grøttland.

Vil ha SIF-keeper

Han fortvilte litt under serieåpningen da unge og lovende Lars Cramer satt på reservebenken til Strømsgodset. Drammen FK og SIF skal ha vært enige om en utleie, men dette ble det ikke noe av. 17-åringen regnes som et stort talent, men med to gode keepere i Godsets A-stall blir han benkesliter på andrelaget. Ifølge SIF skal ikke familien ha ønsket noen overgang på grunn av spillerens skolesituasjon, og at totalbelastningen skulle bli for stor.

- Han kunne ha trent med SIF og bare spilt kampene for oss fram til sommeren, og så kunne vi ha tatt en ny vurdering da, sier Grøttland.

Som hadde flere keepere på gress før overgangsvinduet stengte.

Stabæk-nei

- Vi hadde Stabæks tredjekeeper Christoffer Jensen to-tre måneder i vinter. Stabæk ville at han skulle spille for oss, men så fikk vi ikke ordnet papirene, og plutselig ombestemte Stabæk seg.

Deretter trodde DFK det ville ordne seg med Cramer.

- Vi hadde flere andre aktuelle keepere, men droppet disse.

Og som om ikke keepersituasjonen volder nok problemer, kaptein Mats Frøshaug er også uaktuell til helgens kamp. Midtstopperen pådro seg en strekk mot SIF og er ute av spill i åtte uker.