Gå til sidens hovedinnhold

Kjempet i finalen

Artikkelen er over 16 år gammel
Lilleguttlaget til NOR 92 Tigers 1 spilte seg lekende lett til finalen i Tigers Cup søndag. Etter å ha vunnet overlegent mot Monolitten IL, Sveiva IBK og Hvaler BK møtte laget erkerivalen Drammen i semifinalen. Her gikk det også Tigrenes vei hvor de endte med en 4-2 seier. Under finalen i Solberghallen sto Holmlia SK på andre siden av banen.
- Vi hadde ikke forventet at vi skulle komme så langt, forteller NORs Mads Fossum Normann.
Før ett minutt var gått av finalekampen klarte Tigrene å hamre inn et mål rett foran nesen på Holmlia-spillere. Men gleden ble kortvarig. Holmlia utlignet nemlig like raskt.
NOR 92-keeper Marius Johanssen hadde utallige redninger og gjorde en kjempekamp. Men selv ikke hans innsats holdt mot mer rutinerte motstandere. For Holmlia var ett hestehode foran hele tiden og ledet 3-1 ved pause.
- Jeg begynte å bli nervøs da de fikk det tredje målet, men jeg håpet på at vi skulle klare å utligne, forteller Marius Johanssen.
Etter pause fikk NOR 92 virkelig opp tempoet og reduserte til 2-3. Men til tross for tapper innsats holdt det ikke, ett minutt før kampslutt satte Holmlia inn 4-2.
- Vi spilte ikke nok ball, mener Fossum Normann.
Keeper Johanssen var fortvilet over å ha sluppet inn mål, til tross for stor redningsprosent.
- Det er litt kjipt å slippe inn så mange mål, mener keeperen.

STOLTE GUTTER. Men det var noen stolte gutter som mottok både medaljer og sølvpokal da kampen var over. Bent Nilssen var tydelig stolt over 12-åringene han trener to ganger i uken.
- Dette har vært kjempemoro. De er noen veldig veloppdragne karer, smiler Bent Nilssen.
Etter medaljeutdelingen kom keeper på hva som var blitt lovet av treneren.
- Du sa at vi skulle ut og spise pizza hvis vi kom til finalen, sprudler Johanssen.
NOR 92s småguttelag ble slått ut i semifinalen. Dette var sensasjonelt da laget ikke har tapt for et lag av samme nasjonalitet siden 2001. Laget manglet i helgen flere sentrale spillere.
INGUNN HÅKESTAD
ingunn.hakestad@dt.no

Kommentarer til denne saken