Gå til sidens hovedinnhold

Konnerud-jubel tross alt

Artikkelen er over 14 år gammel

Effektive Konnerud slapp jubelen løs etter triumf i Vinterserien, men i "finalen" sto Åskollen for underholdningen.

Vinterserien, fotball
Konnerud - Åskollen: 1-1 (1-0)

Konnerud kunstgress, 50 tilskuere
Mål: 1-0 Rune Haraldsen (25), 1-1 Marius Backe (87)
I løpet av 90 minutter i søndagens kamp produserte KIL bare to sjanser, og på en av de scoret Rune Haraldsen på hodet. Det var nemlig Åskollen som lekte seg med lærkula uten at de maktet å sette ballen over mållinjen. Men tre minutter før slutt fikk endelig "Kollen" noe å juble for. Marius Backe smelte til ballen, som suste i nettmaskene via en KIL-spiller.
-Den var jeg sjanseløs på, utbrøt Petter Harila. Konneruds siste skanse hadde en magisk hånd på ballen i mange tilfelle, og skal ha mye av æren for at mannskapet fra Konnerud ble årets mestre i sin egen populære vinterserie.
Men det var ingen jubelscener etterpå. Det med god grunn. -Vi var svært daffe utpå kunstgresset, mente Rune Haraldsen.
Trener Ståle Brandrud var også misfornøyd med elevene i helgen, men han har tro på at laget vil heve seg flere hakk til seriestart.
-Vi har målsetting om å bli blant de tre beste i serien, og i vinter har vi ofte lyktes foran motstandernes målkasse. Det har blitt scoret tre mål i gjennomsnitt pr. kamp, unntatt i de to siste matchene. Da har til gjengjeld forsvarsspillet vært positivt, sa Ståle Brandsrud som ser lyst på fortsettelsen
For Åskollen må det gjøres noe med målteften etter å ha forspilt utallige sjanser. -Vi hadde mer enn nok muligheter til å avgjøre dette. Vi må nok prioritere å trene på avslutninger fremover mot seriestart, sukket trener Leif Helge Nordahl.

Kommentarer til denne saken