Trenerens favoritt: – En udiskutabel brikke

TRENERENS FAVORITT: Martin Ødegaard er snart klar for La Liga-sesongstarten. Etter treningskampene denne sommeren er det mye som tyder på at nordmannen vil få mye spilletid. Her fra før EM-kvaliken mot Romania på Ullevaal stadion i juni.

TRENERENS FAVORITT: Martin Ødegaard er snart klar for La Liga-sesongstarten. Etter treningskampene denne sommeren er det mye som tyder på at nordmannen vil få mye spilletid. Her fra før EM-kvaliken mot Romania på Ullevaal stadion i juni. Foto:

Av

Han har spilt mest av alle i troppen i lagets treningskamper og hylles i media. Martin Ødegaard er snart klar for La Liga-sesongstart.

DEL

Martin Ødegaard trengte ikke lang tid på å bli en stamspiller for Real Sociedad. Om halvannen uke starter La Liga.

– Ødegaard er blitt en udiskutabel brikke for Imanol Alguacil (Real Sociedads trener). Nordmannen er et av de største høydepunktene så langt i sesongoppkjøringen. Ødegaard ser ut til å være spilleren Real manglet i sin 4-3-3-formasjon forrige sesong, skriver sportsavisen Mundo Deportivo.

20-åringen har vært på banen i 290 minutter på lagets seks treningskamper. Det er mest av alle i troppen.

Ødegaard er utlånt for et år fra Real Madrid. Seriestarten i Spania nærmer seg, og Real Sociedad møter Valencia borte lørdag neste uke. Det gir Ødegaard et nytt møte med Mestalla-stadionet.

Der var han også i mars og ble til tider helt utspilt i en EM-kvalkamp for Norge. 1-2-tapet kunne fort vært vesentlig større. Ødegaard hadde ikke sin beste dag han heller.

Real Sociedad spiller treningskamper mot Osasuna og Eibar fredag og lørdag. Det er uklart hvilken kamp Ødegaard får mest spilletid i.

(©NTB)

Artikkeltags