Følg Mjøndalen - Viking direkte her

Artikkelen er over 1 år gammel

Mjøndalen møter Viking på hjemmebane klokka 12.00, og har full kontroll på opprykket. Med seier går Mjøndalen rett opp til Eliteserien.

DEL

NEDRE EIKER: Det er fullt hus på Isachsen stadion i Mjøndalen i dag, og alt ligger til rette for en fotballthriller av de sjeldne. Både Mjøndalen og Viking kjemper om direkte opprykk. Mjøndalen kan sikre opprykket selv om de skulle tape. Aalesund møter Levanger, og hvis Aafk taper, så rykker MIF opp selv med tap.

Mjøndalen fikk en drømmestart på kampen, og gikk opp i ledelsen etter syv minutter. Det betyr at de brune akkurat nå er i Eliteserien!

Til pause leder Mjøndalen 1-0, men bruntrøyene var nær å doble ledelsen midtveis i første omgang. Det har vært en tett og tøff kamp, der Viking fikk to gule kort i løpet av kort tid.

Mjøndalen har vært det dominerende laget, men Viking har mot slutten av omgangen kommet til flere farlige avslutninger, med blant annet et skudd i tverrliggeren. Vikingfansen ropte på straffe da Tommy Høyland gikk i bakken, men dommeren vinket spillet videre.

Foto:

Foto:

Artikkeltags