Ute i en måned

MIF-kaptein Bjarne Kortgaard Ingebretsen må belage seg på nok et skadeavbrekk.

MIF-kaptein Bjarne Kortgaard Ingebretsen må belage seg på nok et skadeavbrekk. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

MIF-kaptein Bjarne Kortgaard Ingebretsen (24) er satt ut av spill i tre-fire uker.

DEL

NEDRE EIKER: Den skadeforfulgte mjøndølingen ble båret av banen i onsdagens cupkamp mot Hønefoss BK. Ingebretsen landet forkjært i en duell med keeper, og nå er det klart at han må belage seg på et avbrekk på minst tre uker.

- Det er en blødning i en knokkel på oversiden og undersiden av kneleddet. Bjarne må ta det helt med ro i tre-fire uker. Det er smertene som styrer hvor lenge han er ute, opplyser fysioterapeut Tom Arild Wike.

LES OGSÅ: Boliger på stadion

- Det er smertene som styrer hvor lenge han er ute

Man fryktet først at Ingebretsen hadde pådratt seg en alvorlig båndskade, og sånn sett er det gode nyheter at han "bare" er ute i tre-fire kamper. Ingebretsen har vært gjennom to operasjoner i kneet i løpet av det siste halve året, men denne smellen har ingenting å gjøre med tidligere problemer i menisken.

- Det har ikke tilkommet en ny skade. Bjarne har bare vært uheldig igjen, sier Wike.

LES OGSÅ: Helsvart for Mjøndalen

Mange skader

MIF-trener Vegard Hansen er naturligvis lite komfortable med at lagets kanskje viktigste spillere blir borte i en måneds tid. Ingebretsen mister sannsynligvis fem seriekamper, og ikke minst neste ukes cupderby mot Strømsgodset.

Avbrekket passer ekstra dårlig all den tid MIF også sliter med flere andre skader på offensive spillere. Per nå er fire av fem spisser ute av drift. Pål Kirkevold er for øyeblikket den eneste operative.

- Adrian Paul er vel den som er nærmest. Kanskje han kan trene fotball i slutten av uken

- Adrian Paul er vel den som er nærmest. Kanskje han kan trene fotball i slutten av uken, sier Hansen.

Men Paul har vært ute såpass lenge at det vil ta tid før han kommer i form igjen.

LES OGSÅ: MIF videre etter straffedrama

Gulsvik ferdig

Benjamin Stokke pådro seg en strekk på baksiden av låret mot Sandefjord søndag, og må belage seg på alternativ trening i to-fire uker. Fra før er Fredrik Gulsvik sykmeldt grunnet en leggskade. Etter hva Drammens Tidende erfarer er det høyst tvilsomt om den tidligere Odd Grenland-spissen blir å se i MIF-drakt igjen. Kontrakten utløper i november, og forlengelse er helt uaktuelt.

Vegard Hansen kan heller ikke regne med Lars Granaas og Mariuld Boldt med det første. Granaas var riktignok på full fart tilbake, men for noen uker siden fikk han seg et rift i akillessenen i en kamp for MIF 2 i 3. divisjon. I følge fysioterapeut Tom Arild Wike er Granaas normalt sett tilbake i trening i løpet av seks-åtte uker.

Marius Boldt har slitt med en kneskade i nesten ett år. Nå har han til alt overmål brukket et bein i foten under ferieopphold i Spania. Den tidligere SIF-stopperen spiller neppe mer for MIF denne sesongen.

LES OGSÅ: Målfest i Mjøndalen

Unggutten Emil Fossum er også sykmeldt, men midtbanespilleren skal være tilbake i full trening i begynnelsen av juli.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags