Liten interesse fra MIF-supporterne

Noen billetter ble solgt i løpet av den tiden billettboden var åpen mandag og tirsdag kveld. Flest var det fra supporteklubben 3050.

Noen billetter ble solgt i løpet av den tiden billettboden var åpen mandag og tirsdag kveld. Flest var det fra supporteklubben 3050. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Billettluka har holdt åpent i to dager, men bare rundt 500 billetter er solgt.

DEL

NEDRE EIKER/DRAMMEN: Strømsgodset melder om nærmere 5000 solgt billetter tilsammen foran onsdagens cupoppgjør mellom naborivalene Strømsgodset og Mjøndalen. Interessen har vært størst blant SIF-supporterne.

LES OGSÅ: Aas er friskmeldt

Skuffet over responsen

– Mjøndølingene er trege til å kjøpe billetter denne gangen, sier billettansvarlig Helge Johansen i Mjøndalen fotball tirsdag kveld.

Han er litt skuffet over responsen. MIF fikk rundt 1400 billetter, men har bare solgt ca. 500 på to dager. Resten av billettene får SIF i retur.

Johansen mener det er mange faktorer som kan spille inn.

– Noen satser kanskje på å kjøpe billetter på stadion og andre har kanskje dratt på ferie, sier han.   

LES OGSÅ: Guttestreker før cupkampen

Fornøyde i Drammen

I Drammen har pipa en litt annen lyd. Daglig leder i Strømsgodset Erik Espeseth forteller at de har solgt rundt 1000 billetter bare i løpet av tirsdag. Det er han fornøyd med.

– Selv om Mjøndalen-supporterne ikke virker så interessert, så støtter drammenserne og andre SIF-upportere opp om sitt lag, sier Espeseth.

Ettersom rundt 1000 billetter har kommet i retur fra Mjøndalen så ligger antall solgte billetter fortsatt på 5000. 

Onsdag åpner billettluka på Marienlyst to timer før kampstart, for begge lags supportere. I tillegg får du kjøpt SIF-billetter både på SIF-huset, Intersport på Maxi og på nett.

Espeseth forteller at problemene med nettbetalingen også skal være mer eller mindre løst.  

LES OGSÅ: GodsetUnionen frykter dropsangrep

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags