Gå til sidens hovedinnhold

Kjemper for å rekke lokalderbyet

Artikkelen er over 6 år gammel

MIFs nye drammensduo Amahl Pellegrino (25) og Tokmac Nguen (21) kjemper begge for å bli spilleklare til søndagens lokalderby mot Godset.

NEDRE EIKER: Per torsdag ettermiddag var det fortsatt uklart om Mjøndalen-spillerne Amahl Pellegrino og Tokmac Nguen vil bli friskmeldte til Strømsgodset-matchen.

Mjøndalen og Strømsgodset møtes som kjent i lokaloppgjør i fotballens eliteserie på Isachsen Stadion søndag (kl. 18.00).

Amahl Pellegrino skal ha størst sjanse til å bli klar av de to. Den 25-årige spissen, som ble kjøpt fra Lillestrøm nylig, pådro seg en lettere hjernerystelse i seriekampen mot Rosenborg på Lerkendal sist helg. Pellegrino har tatt det med ro hele uken, og skal først prøve seg på MIF-trening senere torsdag.

- Jeg er på bedringens vei, og har veldig lyst til å spille denne kampen, sier Pellegrino.

Tokmac Nguen har slitt med en lårstrekk siden oppgjøret mot Haugesund 16. august, og er fortsatt ikke klar – og trener alternativt.

- Jeg vil ikke ta noen sjanser. Det kommer flere viktige kamper utover høsten, men jeg har fortsatt et håp om å rekke kampen mot Godset, sier Tokmac, som er på utlån fra nettopp Strømsgodset i høst.

For å kunne spille mot Godset bør Tokmac i utgangspunktet gjennomføre fredagens trening med ball.

Kommentarer til denne saken