Ajeti til IBK

Bajram Ajeti, angrepsspiller IBK: 
1. Hjertet sier Spania, mens på papiret tror jeg Nederland tar det. 
2. England og Italia flopper. Jeg tror ikke de blir mye å regne med. 
3. Prøver å se det jeg har tid til.

Bajram Ajeti, angrepsspiller IBK: 1. Hjertet sier Spania, mens på papiret tror jeg Nederland tar det. 2. England og Italia flopper. Jeg tror ikke de blir mye å regne med. 3. Prøver å se det jeg har tid til.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Bajram Ajeti (22) signerer lørdag en ettårskontrakt med moderklubben Birkebeineren.

DEL

NEDRE EIKER: Angriperen har tilbrakt de siste tre sesongene i Mjøndalen, men etter forrige sesong ble partene enige om å gå hvert til sitt. Ajeti har vært aktuell for flere klubber i vinter, men til slutt sto det mellom den nyopprykkede 1. divisjonsklubben Notodden og Birkebeineren.


Valget falt til slutt på moderklubben. Dermed har Birkebeineren sikret seg nok en solid tilvekst foran klubbens første sesong noensinne i 2. divisjon. Fra før er blant annet tidligere MIF, SIF og Hønefoss-keeper Thomas Solvoll klar for klubben - også han ekte Birkebeiner-gutt.L

LES OGSÅ: Ferdig i Mjøndalen

Sportslig leder Joakim Borgen er godt fornøyd med signeringen av Ajei, og sier samtidig at stallen nå i utgangspunktet er komplett.

- Det er helt fantastisk for oss å kunne hente en 22-åring med over 50 kamper i 1. divisjon siden 2009, og ikke minst siden han er birkebeiner. Vi ønsker en lokal profil, og med unntak av Edvinas Blazys er alle våre spillere fra Drammen og omegn. Med denne gjengen skal dumpestemplet nå gjøres til skamme, sier Borgen.

LES OGSÅ: To spillere forlater Mjøndalen

Ajeti skal signere kontrakten i forkant av lørdagens treningskamp mot Kjelsås på Årbogen. Oppgjøret blir samtidig ungguttens første kamp i den blå drakten siden han forlot klubben til fordel for Vålerenga som 16-åring.

LES FLERE MIF-NYHETER HER

 

Artikkeltags