Gjør MIF-comeback

Stian Ohr måtte kle seg godt da MIF trente i surt vær på La Manga i går. Fredag spiller Ohr og MIF mot Bodø/Glimt.

Stian Ohr måtte kle seg godt da MIF trente i surt vær på La Manga i går. Fredag spiller Ohr og MIF mot Bodø/Glimt. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

I dag spiller Stian Ohr (33) sin første kamp for Mjøndalen på sju måneder.

DEL

SPANIA: Stian Ohr er i Mjøndalens startellever i dagens treningskamp mot 1. divisjonskollega Bodø/Glimt på spanske La Manga. Det blir 33-åringens første match for MIF siden seriekampen mot Løv-Ham 8. august i fjor. Hele fjorårssesongen ble ødelagt av skader i kne og ankel. I november gjennomgikk Ohr sin tredje operasjon på et halvt år.

Del

LES OGSÅ: Samler troppene på La Manga

Behandles av kjæresten

– Jeg kjenner ingenting og gleder meg masse til å spille igjen. I to til tre uker har jeg deltatt på fellestreningene. Nå er det på tide at jeg får prøvd meg i noen kamper før seriestart, sier Ohr.

Det så lenge ut til at den rutinerte angrepsspilleren skulle få trøbbel med å komme tilbake etter skademarerittet, men moldenseren har hatt stor fremgang den siste måneden.

LES OGSÅ: Tre operasjoner på et halvt år

– Det hjelper også at kjæresten er fysioterapeut. Jeg får solid behandling, uttaler Stian og smiler.

Ohr spilte seks matcher for de brune i halvskadet tilstand i 2010-sesongen. Nå ser han fram til å vise seg fram fra en bedre side.

SE BILDER: SIF og MIF på Gamle Gress

På høyrekanten

Ohr starter som høyrekant i MIFs 4-2-3-1-system mot Glimt. MIF-trener Vegard Hansen er henrykt over at profilen er tilgjengelig igjen.

– Dette er en bonus for oss. Etter skadeproblemene hadde vi utgangspunktet ikke regnet med Stian, kommenterer Hansen.

Han ser på Ohr som en anvendelig spiller med fart og «smartness” i sitt spill, som MIF vil få stor nytte av dersom han holder seg skadefri.

FÅ HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER

MIFs sannsynlige lag (4-2-3-1) mot Glimt på La Manga i dag, kl. 16.00:

Anders Rotevatn – Kristian Høvring, Rhett Bernstein, Marius Boldt, Martin Strange – Aziz Idris, Morten Sundli – Stian Ohr, Bjarne Kortgaard Ingebretsen, Viktor Fernando Larsson – Bajram Ajeti.

Lars Granaas (strekk i leggen), Daniel H. Reinoso (kneskade), Knut Rønningene (lyskeskade) og Kyle Helton (lårhøne) er uaktuelle.

LES FLERE MIF-NYHETER HER

SE VIDEO:

Artikkeltags