Har skrevet ny kontrakt med MIF

Stian Ohr fortsetter sin lange karriere, og nå har den tidligere SIF- og VIF-spilleren signert ny MIF-kontrakt.

Stian Ohr fortsetter sin lange karriere, og nå har den tidligere SIF- og VIF-spilleren signert ny MIF-kontrakt.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Stian Ohr (33) vurderte lenge å legge opp etter 2011-sesongen, men har valgt å ta en ny fotballsesong i MIF.

DEL

NEDRE EIKER:Nå har Stian Ohr skrevet under en på en ny ettårskontrakt med Mjøndalen – toårskontrakten gikk ut i høst.Ohr gikk fra Strømsgodset til Mjøndalen før 2010-sesongen. Han var mye plaget med skader i MIF i hele fjoråret, og i første halvdel av årets 1. divisjon. Da tenkte Ohr på å legge opp ved sesongslutt. Men i sommer skjedde det noe med den 33-årige kantspilleren.

LES OGSÅ: Klart for nytt stadion

Veteranen storspilte fra slutten av juli og ut sesongen – og har vært blant MIFs beste spillere. Han kjente ingenting til skadene.

– Etter de prestasjonene Stian Ohr har hatt i høst er vi veldig trygge på at han vil være en god bidragsyter også i 2012, sier MIFs sportssjef Kenneth Karlsen, som også karakteriserer Ohr som en viktig person rundt laget.

MIF har også tegnet ny ettårskontrakt med back-/kantspilleren Joackim Olsen Solberg (22). Krokstadelvingen er dermed klar for sin femte sesong hos bruntrøyene.

– Joackim tar stadig nye steg, og er en viktig brikke i laget. Dessuten er han lokal, uttaler Karlsen, som legger til at Olsen Solberg selv ønsket en ettårskontrakt.

LES OGSÅ: MIF-Martin blir SIF-spiller

Artikkeltags