Trøbbel mot HamKam

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Mjøndalen med årsverste i hjemmetap.

DEL

NEDRE EIKER: HamKam hadde initiativet i starten av kampen. Og det var ingen pen forestilling for de drøyt tusen tilskuerne på Nedre Eiker stadion.

Del på Facebook

Mjøndalen slet med mange unødvendig balltap, som ga bortelaget flere opplagte scoringsmuligheter.

Så spørs det om MIF ble snytt for straffe i det 20. min. Kyle Helton ble tydelig holdt i feltet, men dommeren valgte å la spillet gå videre.

FØLG KAMPEN DIREKTE HER.

0-1: HamKams Emil Dahle skrudde et frispark fra hjørnet av 16-meteren gjennom hele MIF-forsvaret og i mål.

0-2. Mjøndalen fortsatte å være i det gavmilde hjørnet. Joackim Olsen Solberg mistet ballen i sin backposisjon. HamKam kontret og fikk lurtballen under Anders Rotevatn i MIF-buret.

1-2. HamKam ønsket også å bidra i gavedrysset. HamKam-keeper Ivar Rønningen prøvde å bokse et innlegg, men bommet fullstendig. Den frie ballen valgte Bajram Ajeti å brassesparke – men hell. Skuddet duppet over en forsvarer og i åpent mål.

På overtid i første omgang var hjemmelaget svært nære utlikning. Bajram Ajeti plukket opp en retur etter corner, men skøyt utenfor fra fem meter.

2. omgang

MIF åpnet andre omgang like svakt som første og det var bortelaget som skapte sjansene.

1-3: Nok en gang startet et HamKam mål ved en horribel miss hos hjemmelaget. Aziz Idris ga fra seg ballen på midten og på den følgende kontringen klarte HamKam på noe heldig vis å få ballen bak Rotevatn. Skuddet gikk via et forsvarsbein og i bue over både keeper og back på strek.

HamKams innbytter Lars Erik Bredvold stod for noe sjeldent underholdende i andre omgang. HamKam-spilleren slo først tunnel på en MIF-spiller før han skøyt stolpe-stolpe ut.

Mjøndalen var helt uten fantasi og samspill i stort sett hele kampen. Midtbanen virket helt uten harmoni, forsvaret glapp de enkleste ballene og angrepet var sjelden spillbare. Dermed fikk aldri Mjøndalen utnyttet farten på topp. I stedet ble det slått langt og høyt mot et fysisk robust HamKam-forsvar. Det likte nok hedmarkingene godt.
 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken