Foreløpig Mjøndalen-farvel

Erik Midtgarden har scoret flest mål for Mjøndalen de to siste sesongene

Erik Midtgarden har scoret flest mål for Mjøndalen de to siste sesongene

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Erik Midtgarden har undertegnet en ettårskontrakt med Odd. Han utelukker likevel ikke et gjensyn med Mjøndalen senere i karrieren.

DEL

SKIEN : 23-åringen var en ettertraktet spiller etter to gode sesonger i 1. divisjon med Mjøndalen. Derfor var det ingen bombe for noen at han i går signerte en ettårsavtale med Tippeligaklubben fra hjembyen.

– Man vet jo aldri om man får sjansen igjen i Tippeligaen, og jeg har spilt mange år i 1. divisjon nå, sier Midtgarden.

Utelukker ikke comeback

Han drar imidlertid på det når vi spør om det var lett å forlate MIF.

– Jeg har hatt to veldig fine år i Mjøndalen, der jeg har lært mye og utviklet meg som fotballspiller. Det er en fin klubb, med fine supportere og en god gjeng både på og rundt laget. De skal ikke se bort fra at jeg kommer tilbake en gang, sier han.

Som nevnt hadde mange klubber følere ute for spilleren som ble brukt som back, defensiv midtbane, indreløper, kantspiller og spiss i MIF. Kongsvinger snuste på ham, og han viste seg fram i Brighton i fjor sommer. Før jul var han i Haugesund. De to sistnevnte steder ville de ha ham i «feil» posisjon, henholdsvis back og feilvendt spiss.

Ett-årskontrakt

I Odd skal han spille på midtbanen. Der kan han bekle flere roller. Opprinnelig kommer han fra bydelsklubben Gulset, men etter et par sesonger på juniorlaget til Odd, ble det en sesong med en liten håndfull tippeligakamper for Odd, før han året etter ble leid ut til Pors.

Så ble han hentet til Notodden, der han spilte en del det første året, men slet det andre året og ble leid ut til Pors igjen. Og så kom altså Mjøndalen på banen. Ettårskontrakten med Odd er noe Midtgarden selv ønsket, uten at han utdyper det mer enn at det var greit slik.
 

LES OGSÅ: MIF kan miste et helt lag.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags