Har solgt 3.000 billetter – MIF-Viking snart utsolgt

MYE FOLK: Det blir folksomt på Isachsen Stadion søndag. Her fra en tidligere MIF-kamp.

MYE FOLK: Det blir folksomt på Isachsen Stadion søndag. Her fra en tidligere MIF-kamp. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hvis du har tenkt deg på seriefinalen i 1. divisjon mellom MIF og Viking søndag må du skynde deg. Det er kun ståplassbilletter igjen.

DEL

NEDRE EIKER: Søndag kl. 12.00 spilles nest siste runde i fotballens 1. divisjon. Serieleder Mjøndalen kan sikre opprykk med seier over tabelltoer Viking i toppkampen hjemme på Isachsen Stadion.

Det meldes om stor interesse, og ikke minst fra Viking-fansen som er i ferd med å fylle opp hele borteseksjonen bak det ene målet.

Per fredag formiddag var det ifølge Arne Ellevset, arrangementssjef i MIF, solgt totalt 3.000 billetter. Alle sitteplassbillettene er utsolgt, og det eneste som er igjen er ståplassbilletter bak målet mot Åsen. Her var det fredag formiddag rundt 730 billetter igjen.

Ellevset oppfordrer folk til å kjøpe ståplassbillett på nett, og kan ikke love at det er noen billetter igjen til salg over disk på stadion før kamp søndag.

Ellers har Isachsen Stadion redusert tilskuerkapasitet for tiden, siden det bygges nytt inngangsparti i området ved ståtribunen. Sistnevnte tribune kan i øyeblikket huse kun rundt 1.000 tilskuere. Normalt er det opp mot 1.500. Kapasiteten er nå ca. 3.800 – mot 4.200 til vanlig.

Uansett blir MIF-Viking en av de største publikumskampene på Isachsen Stadion siden stadionet sto klart i 2012. Hittil har det vært fire kamper med over 3.000 tilskuere. Det er to lokaloppgjør mot SIF med over 4.000 (i 2015 og 2017). De andre er mot Rosenborg (3.246) og Lillestrøm (3.150) – begge i Eliteserien i 2015.

Artikkeltags