NEDRE EIKER: For Mahdi Khalil (25), landslagskeeperen til Libanon, er aktuell for MIF. «Lebanon Football» skriver på Twitter at Khalil har fått et tilbud fra den norske 1. divisjonsklubben Mjøndalen.

Kenneth Karlsen, MIFs sportssjef, bekrefter at de jobber med Khalil, og at det kan ende med at han blir bruntrøyenes nye keeper.

– Khalil er en interessant keeper, som er en av flere keepere som er aktuelle for oss. Noe mer kan jeg ikke si om dette, sier Karlsen til Drammens Tidende.

LES OGSÅ: MIF-legenden ryddet opp

Mistet Makani

Den iranske landslagskeeperen Sousha Makani (30) gjorde stor suksess i 1. divisjon for MIF i fjor høst. Makani har kontrakt med eikværingene til sommeren 2019, men i januar ble det klart at han lånes ut til Strømsgodset fram til midten av august. Iraneren trenger å spille på øverste nivå for å ha en god mulighet til å beholde landslagsplassen, og kanskje spille VM-sluttspill i 2018.

MIF trengte dermed en erstatter for Makani, og det kan altså bli en ny landslagskeeper fra Asia på Isachsen Stadion.

LES OGSÅ: MIF signerte nederlender

Har spilt i Sverige

Mahdi Khalil er landslagskeeper for Libanon, og har vært i aksjon for sitt land i VM-kvalifiseringskampene til VM i Russland neste år. 25-åringen, som er 1,94 meter høy, spiller for Saifa Beirut i libanesisk toppserie.

Khalil er som nevnt libanesisk, men har vokst opp i Sierra Leone i Afrika. I 2011 spilte sisteskansen faktisk fotball i Sverige.

Først for Köpings FF i de lavere divisjoner, og deretter signerte Khalil for toppserieklubben Djurgården, dog uten å få spille noe særlig for førstelaget. Nå kan libaneseren være på vei tilbake til Skandinavia igjen.

Dansken Marco Priis Jørgensen (25), som var andrekeeper bak Makani og førstevalget før det, er fortsatt i MIF. Det er også unggutten Kristoffer Bjørlow Solberg (20).

LES OGSÅ: MIF har fått bud på denne spilleren