NEDRE EIKER: MIFs sportssjef Kenneth Karlsen bekrefter at de har fått inn et bud på Amahl Pellegrino.

– Noe mer kan jeg ikke kommentere, sier Karlsen.

Etter det nettstedet fotballkanalen.com erfarer, skal det være Bodø/Glimt som har kommet med budet på Pellegrino. Bodø/Glimt, som satser hardt på å rykke opp til Eliteserien på første forsøk, har tidligere hentet Kristian Fardal Opseth som et tilskudd i angrepet. Aasmund Bjørkan skal også være interessert i en spiss med fart, etter at de mistet Fitim Azemi til Maccabi Haifa, en rolle Pellegrino kan overta, skriver  fotballkanalen.com

Avisa Nordland i Bodø har forsøkt å få en kommentar fra ledelsen i Bodø/Glimt, uten å lykkes.

Kontrakt ut 2017-sesongen

I 2016-sesongen i fotballens 1. divisjon ble Pellegrino Mjøndalens toppscorer med åtte mål, sammen med Erik Midtgarden.

Pellegrino, som er fra Drammen, kom til MIF fra Lillestrøm sommeren 2015. «Pelle» skrev under på en kontrakt som gjelder ut 2017-sesongen. 26-åringen ble hentet som spiss, men ble i fjor etter hvert brukt mest på venstrekanten.

MIF har nylig betraktet Pellegrino, keeper Sousha Makani (lånt ut til SIF) og unggutten William Sell som klubbens heteste salgsobjekter.

Pellegrino i tenkeboksen

Drammens Tidende var i kontakt med Pellegrino tirsdag kveld. Angriperen legger ikke skjul på at han vurderer interessen fra andre klubber i disse dager.

– Jeg er på utgående kontrakt, og vet at det er interesse fra noen klubber. Vi får se om det er noe som er det rette for meg, men jeg trives også veldig godt i Mjøndalen. Det kan godt hende jeg blir, uttaler Pellegrino, som bekrefter at han vært i prat med en klubb.

Amahl sier at han har klare ambisjoner om eliteseriespill igjen, og tenker også på en mulig karriere utenlands. Han håper det blir en avklaring i løpet av kort tid.

LES OGSÅ: MIF-legenden ryddet opp

LES OGSÅ: MIF signerte nederlender