Occean skadet – disse starter for MIF

MIF er på hogget etter 3-2-triumfen mot erkerivalen SIF på Marienlyst, og blir favoritter i hjemmemøtet med Tromsø 2. påskedag.

DEL

NEDRE EIKER: Oppdatert: 17.00. Olivier Occean rekker ikke kampen, som betyr at Sondre Liseth dyttes inn som midtspiss, Joackim Olsen Solberg flyttes opp på venstrekant, mens Vetle Dragsnes går inn på venstrebacken. En syk Wiliam Sell erstattes av Akeem Latifu.

Disse starter for MIF (4-3-3):

Julian Faye Lund - Akeem Latifu, Quint Jansen, Sondre Solholm Johansen, Vetle Dragsnes - Christian Gauseth, Tonny Brochmann, Stian Semb Aasmundsen - Joackim Olsen Solberg, Sondre Liseth, Fredrik Brustad.

Kan Mjøndalen takle favorittstempelet og ta årets første hjemmeseier i fotballens eliteserie?

Tromsø er statistisk sett uansett en fin motstander for MIF. Bruntrøyene har hatt et godt tak på TIL de siste fem årene, og står uten tap i de fire foregående oppgjør. Dessuten kjørte MIF over nordlendingene i en treningskamp på Consto Arena midt i mars og vant 5–1.

HERJET SIST: MIFs Tonny Brochmann (i midten) herjet med Tromsø sist og scoret to mål i en treningskamp for en måned siden. Da ble det 5-1 til de brune.

HERJET SIST: MIFs Tonny Brochmann (i midten) herjet med Tromsø sist og scoret to mål i en treningskamp for en måned siden. Da ble det 5-1 til de brune. Foto:

Mjøndalen har vunnet de to siste hjemmemøtene med Tromsø – 2–1 i 2014 og 4–3 i 2015. I 4-3-matchen i Eliteserien for fire år siden lå MIF under både 2–0 og 3-1, men snudde og vant 4–3 etter to mål av Rhett Bernstein og to mål av Christian Gauseth i en ellevill kamp. Nå spørs det om det blir like målrikt igjen? Og i forrige hjemmekamp for MIF så var det jo ellevilt til tusen. 5-4-tapet mot Glimt blir ikke glemt med det første ...

MIF-Tromsø spilles på Consto Arena mandag 2. påskedag kl. 18.00.

Artikkeltags