Samler troppene på La Manga

MIF-trener Vegard Hansen er fornøyd med at nesten alle i A-stallen er med til La Manga på treningsleir.

MIF-trener Vegard Hansen er fornøyd med at nesten alle i A-stallen er med til La Manga på treningsleir. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Mjøndalen reiser til La Manga i dag, og i løpet av den ukes lange treningsleiren fokuserer trener Vegard Hansen på helheten i laget.

DEL

NEDRE EIKER: – Vi får med de to siste signeringene, og 20-mannstroppen er nærmest i boks. På La Manga skal vi blant annet se på helheten i laget offensivt og defensivt, og å fokusere på dødballer, sier MIF-trener Vegard Hansen.

Del på Facebook

Det er tre og en halv uke til seriestart i fotballens 1. divisjon, og de fleste av brikkene er falt på plass for MIF. I løpet av uken på spanske La Manga skal bruntrøyene spille mot divisjonskollegene Bodø/Glimt (fredag) og Ranheim (tirsdag).


MIF to siste nyervervelser, amerikaneren Kyle Helton (angrep) og svensken Viktor Fernando Larsson (angrep) er med til Spania. Den eneste i A-stallen som ikke er med på treningsleiren er forsvarskjempen Daniel H. Reinoso, som er ute med en kneskade.

Hansen har fortsatt tro på at de rutinerte angriperne Lasse Olsen og Adrian Paul skal spille for MIF i 2011-sesongen, men ingen av dem er med til La Manga – og per nå er ingen av de to i A-stallen.

SE VIDEO: 
Høydepunkter fra SIF-MIF (artikkelen fortsetter under videoen)


Etter planen skal det avklares med Olsen og Paul før 1. april. Overgangsvinduet stenger 31. mars.

– Hvis verken Lasse eller Adrian blir klare så kan det være aktuelt at vi henter inn en ny angrepsspiller/spiss, uttaler MIF-treneren, som har mest tro på at det ordner seg med Olsen.

LES OGSÅ: MIF kan miste et helt lag

MIF jobber med å skaffe Olsen jobb, mens Paul foreløpig har takket nei grunnet jobbsituasjonen.

SE VIDEO: Reaksjoner etter SIF-MIF

LES FLERE MIF-NYHETER HER

Artikkeltags