Start-angriper klar for MIF

SKREV UNDER: Starts Jibril Bojang (i blått) har skrevet under før MIF.

SKREV UNDER: Starts Jibril Bojang (i blått) har skrevet under før MIF. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mjøndalen har signert Starts Jibril Bojang (22). Angriperen er spilleklar for bruntrøyene.

DEL

NEDRE EIKER: Overgangsvinduet i norsk toppfotball stenger ved midnatt fredag, kun timer før dette ble Start-angriperen Jibril Bojang klar for Mjøndalen.

Fredag kveld signerte Jibril Bojang en kontrakt med bruntrøyene som gjelder ut 2017-sesongen, med en intensjon om forlengelse.

– Bojang er en spennende spiller, og da han ble tilgjengelig så grep vi sjansen. Vi tror at han kan få ut sitt store potensial i Mjøndalen, sier MIFs sportssjef Kenneth Karlsen.

LES OGSÅ: Ex SIF-profil: – Jeg håper MIF gruser Arendal

Enig med Start om overgang

Bojangs kontrakt med Start er terminert, etter at MIF og Start ble enige om overgangen. Karlsen ønsker ikke å kommentere om det er en overgangssum inne i bildet.

Den siste uken har Bojang trent med Mjøndalen, og han kom inn som innbytter i treningskampen mot Stabæk sist søndag. 22-åringen er fra Oslo, og spilte for Lørenskog i fjor da han ble hentet av Start – som da spilte i Eliteserien (rykket ned). Jibril fikk med seg ni toppseriekamper (fire fra start). Han kan spille spiss, og på begge kantene. Og skal være en meget hurtig spiller.

MIF var også interesserte i Bojang før han gikk til Start i fjor sommer. Etter rapportene har ikke angriperen slått helt til i sørlandsklubben. Det er en årsak til at han forlater en av de største opprykksfavorittene i 1. divisjon. Men MIF satser også på opprykk, og har altså forsterket stallen med nok en offensiv spiller.

LES OGSÅ: SIF-stopper til MIF

Mot Arendal?

– Vi ser på Bojang som kandidat til å spille i alle posisjoner i angrep, melder Karlsen, som per fredag kveld ikke visste om nysigneringen vil være i troppen til søndagens seriestart hjemme mot Arendal (18.00).

Tidligere fredag ble det klart at MIF låner den unge Strømsgodset-stopperen Sondre Solholm Johansen fram til 21. juli i første omgang.

LES OGSÅ: Tror ikke på MIF

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags