Erik Midtgarden tilbake i MIF

Erik Midtgarden (t.h.) har takket ja til å komme tilbake til Mjøndalen. Her fra da han scoret for MIF mot Bryne i fjor høst.

Erik Midtgarden (t.h.) har takket ja til å komme tilbake til Mjøndalen. Her fra da han scoret for MIF mot Bryne i fjor høst. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Erik Midtgarden (26) er klar for sitt tredje opphold i MIF. Han er blitt enig med klubben om en toårskontrakt.

DEL

NEDRE EIKER: Dermed har Mjøndalen Toppfotball maktet å sikre seg fire nye spillere på fire dager denne uken – Ulrik Arneberg (midtstopper), Stian Rasch (midtbane/angrep), Sanel Kapidzic (spiss) og nå Erik Midtgarden (midtbane/angrep).

- Dette blir spennende, og jeg tror vi får et godt lag. Jeg har alltid fått mye tillit i MIF og gleder meg, sier Erik Midtgarden.

26-åringen har spilt 1. divisjonsfotball for MIF i to perioder. Det var i 2009 og 2010, pluss at han var på utlån fra Lillestrøm i fjor høst. Telemarkingen var utvilsomt en knallsuksess. Totalt er Midtgarden registrert med 31 mål på 69 seriekamper for bruntrøtyene, som utvilsomt er en sterk statistikk. Han ble også en populær spiller blant MIF-supporterne.

I år har Midtgarden spilt for Hønefoss i Tippeligaen, der han for det meste har vært innbytter. Han har også vært innom eliteserieklubbene Odd og Lillestrøm de siste sesongene, men ikke fått så mye spilletid der heller.
Nå sier Midtgarden til Drammens Tidende at han garantert fullfører toårskontrakten med MIF.
- Det er viktig for meg å ha tillit, og det henger selvfølgelig sammen med å få mye spilletid. Mye mulig jeg blir lenger i MIF enn de to årene også. Et opprykk til eliteserien hadde vært moro. Jeg håper helt klart på det, uttaler Midtgarden.

MIFs sportssjef Kenneth Karlsen er glad for at Midtgarden er tilbake.

– Vi har alltid likt Erik, og han er en anvendelig spiller – som også er en målscorer, kommenterer Karlsen.

Midtgarden kan spille på de fleste plasser, men han er tiltenkt – først og fremst – en rolle som spiss/offensiv midtbane sentralt i banen i MIF. Han er som nevnt enig om med Nedre Eiker-klubben om en toårskontrakt, og vil skrive under så straks han er tilbake fra et ferieopphold i England.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags