NEDRE EIKER: Det blonde lange håret bryter gjennom solstrålene. Karoline Førrisdahl deiser i bakken. Det er varmt og flere av spillerne hiver etter luft. Det er midt i det intense lokaloppgjøret mellom Mjøndalen FFU (fotball for utviklingshemmede) og Strømsgodset.

– Jeg er så sliten at jeg ser rosa griser oppi himmelen, utbryter den 20 år gamle Svelvik-jenta.

Det går ikke mange minuttene før hun er på beina igjen og skriker oppmuntrende ord til lagkameratene.

LES OGSÅ: «Alle» tror på Tyskland

Fikk laget på beina

Kun en mann er i stand til å overdøve heiaropene hennes. Det er Terje André Hansen. For Hansen betyr fotball alt. 31-åringen var med på å starte MIF FFU, men i slutten av april fryktet han det verste.

Hansen var lagets eneste spiller, og serieåpningen var bare uker unna. Men til 31-åringen og trenerduoen Toni Molin og Tom Andersen store glede begynte spillerne å strømme til. Nå er de sammensveiset gjeng på sju.

Karoline Førrisdahl er ihuga Vålerenga-supporter, men selv har hun bare hatt mulighet til å spille fotball med broren sin på løkka.

– Laget er kjæresten min. Dette er som en stor drøm, roper hun. 20-åringen synes bare det er «digg» å være eneste jente på laget.

LES OGSÅ: Gamle Gress får nytt dekke

Første hjemmekamp

I går spilte det ferske laget sin første hjemmekamp noensinne på Vassenga. Motstanderen Strømsgodset var en hard nøtt å knekke.

Spesielt fryktet de SIFs kraftspisser, men Svend Robin Martinsen hadde planen klar. Cirka fem meter fra motspilleren satte han i et voldsomt brøl. Det fikk noen av blåtrøyene til å hoppe unna.

– Jeg bare måtte få ut litt aggresjon jeg, forklarer Martinsen.

Mjøndalen startet best, men så tok vertene over og banket inn to mål før pause. I hvilen mante kaptein Nichlas Lyubråten til innsats. Han er egentlig målvakt, men i andreomgang tok han saken i egne hender da han klinket ballen helt oppe i krysset fra midtbanen.

– Tja ... hva skal man si. Flaks, oppsummerte kapteinen.

LES OGSÅ: Mjøndalen 2 slo Drammen

Ladet opp i Danmark

Det synes ikke Terje André Hansen som omtrent ikke klarte å slutte med jublingen. Selv om Hansen har vært kjempeviktig for å få laget på beina, var han ikke med på den første kampen mot Sande.

– Da ladet jeg opp til denne kampen med høydeopphold i Danmark, opplyser Hansen.

Nichlas Lyubråten må også ha vært på høydeopphold, for han står nå med fem mål på to kamper. Ikke verst for en keeper...

Mjøndalen tapte til slutt 5-1, men det la ingen demper på stemningen, for nå er MIF FFU virkelig i gang.

LES FLERE SPORTSSAKER HER