Midtgarden klar for Hønefoss

Erik Midtgarden prøvespilte for Godset på La Manga. Nå er han klar for Hønefoss.

Erik Midtgarden prøvespilte for Godset på La Manga. Nå er han klar for Hønefoss. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Han var på prøvespill i både Strømsgodset, Tromsø og Odd uten å få napp. Nå er Erik Midtgarden klar for Hønefoss BK.

DEL

HØNEFOSS: Midtgarden gjorde stor suksess på lån i Mjøndalen forrige sesong. Etter avslaget i Godset ytret 25-åringen ønske om å returnere til Mjøndalen for tredje gang, men det blir altså ikke noe av.

Ved årsskiftet ble han løst fra kontrakten med Lillestrøm, og har siden vist seg frem for flere Tippeliga-klubber, senest Hønefoss.

LES OGSÅ: Nå prøver han seg i HBK

Der fikk den offensive midtbanespilleren napp. I ettermiddag bekreftet Hønefoss på sine nettsider at Midtgarden har signert en ettårskontrakt med klubben.

– Vi snakket mye med Erik i november og desember, men samtalene førte ikke til noe. Så signerte vi noen spillere, og dermed ble det som det ble, sier daglig leder i MIF Kenneth Karlsen om MIFs interesse for Midtgarden.

- Erik Midtgarden er en svært anvendelig og målfarlig spiller som har vist at han behersker både den defensive og offensive delen av spillet. Vi har fått fulgt han tett i trening og kamp og er trygge på at han vil bli en viktig spiller for HBK kommende sesong, sier HBK-trener Leif Gunnar Smerud til klubbens nettsider.

LES PÅ DT+: – Det gikk opp et lys for meg

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags