Mjøndalen avsluttet med tap

- Det var små marginer som ble avgjørende i  begge de to første situasjonene som endte i mål. Jeg valgte litt feil, og da ble det sånn, mener Knut Rønningene.

- Det var små marginer som ble avgjørende i begge de to første situasjonene som endte i mål. Jeg valgte litt feil, og da ble det sånn, mener Knut Rønningene. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Mjøndalen skapte ikke all verden offensivt, og gjorde grove defensive feil da de tapte 3-0 for Strømmen i La Manga i ettermiddag.

DEL

LA MANGA, SPANIA: - Ikke akkurat den avslutningen vi ønsket på et fint treningsopphold her nede, oppsummerte MIF-trener Vegard Hansen.

Da hadde han sett Strømmen scoret tre mål på tre grove feil. Først ble Knut Rønningene lurt ordentlig allerede etter elleve minutter da han ble satt opp alene med Simen Møller som scoret 1-0-målet enkelt.

LES OGSÅ: Innbytterne avgjorde da MIF slo Ranheim

De samme to spillerne var involvert da Strømmen økte til 2-0 to minutter etter pause. Rønningene ble lokket med ut på siden, Møller skar innover med ballen, og scoret like enkelt. 3-0-målet to minutter før slutt var en grov markeringsmiss i MIF-forsvaret på et frispark.

- Det ble for mye slurv

- Vi fikk noen ekle situasjoner mot oss da vi sto ganske høyt i banen. Det satte Rhett (Bernstein) og Knut (Rønningene) i 1 mot 1- eller 2 mot 2-situasjoner, og sånn sett var vi mindre trygge defensivt enn Strømmen i dag, mener Hansen.

- Det ble for mye slurv, konkluderere MIF-treneren.

- Små marginer ble avgjørende

Knut Rønningene mener det vil være lett å luke bort de defensive feilene som ble gjort mot Strømmen fram mot seriestart.

- Det var små marginer som ble avgjørende i  begge de to første situasjonene som endte i mål. Jeg valgte litt feil, og da ble det sånn, mener han.

- Sjansefattig

MIF har jobbet mye med det offensive grunnspillet sitt i La Manga, men i dag ga det knapt noen resultater offensivt.

- Når det blir så sjansefattig som i dag, og vi slurver som vi gjør, da blir det tap, mener Vegard Hansen.

Strømmen berget plassen i 1. divisjon i den aller siste  serierunden i fjor. I år er det den tidligere Chelsea- og Bayern München - proffen Erland Johnsen som trener dem.

Artikkeltags