Nekter å legge opp

Lars Granaas koser seg i stua hjemme hos familien i huset på Danvik i Drammen, men han skulle gjerne vært tilbake på fotballbanen snart. 31-åringen har vært plaget med en akillesskade i de to siste sesongene.

Lars Granaas koser seg i stua hjemme hos familien i huset på Danvik i Drammen, men han skulle gjerne vært tilbake på fotballbanen snart. 31-åringen har vært plaget med en akillesskade i de to siste sesongene. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Lars Granaas (31) lar seg ikke knekke av skadeproblemene.

DEL

Drammen: – Jeg blir bare enda mer inspirert når jeg er ute med skade. Å legge opp tenker jeg ikke på, og jeg har i hvert fall lyst til å spille toppfotball til jeg er 35 år, sier Lars Granaas.

Vi traff Mjøndalen-spilleren, som også har lang fartstid i Strømsgodset, hjemme i stua på Danvik i Drammen i går. 2010-sesongen har foreløpig blitt ødelagt ev en akillesskade i høyrebeinet. Granaas står kun med registrert med én match i årets 1. divisjon, og det var et fire minutters innhopp i andre serierunde hjemme mot Bodø/Glimt.

– Jeg er selvfølgelig ordentlig lei skader, og jeg har fått noen trøkker i år. Men jeg er en tålmodig mann. Målet nå er å komme tilbake i september
, uttaler Granaas, som har kontrakt med MIF ut 2011.
 

Betennelse i akillesen

Granaas gikk fra Follo til MIF før 2009-sesongen, og det var på våren i fjor at han fikk trøbbel med akillessenen. Det ble etter hvert konstatert at veteranen hadde en betennelse, og i juni ble han operert.

Lars kom tilbake utpå høsten og fikk totalt med seg 14 seriekamper i sesongen da MIF berget plassen i 1. divisjonscomebacket.

I januar i år pådro Granaas seg en skade i den samme akillesen. Denne gang var det snakk om en rift.

– Riften grodde, men utover i sesongen har jeg slitt med at akillesen er blitt mer betent igjen. I det siste har jeg vært igjennom en slags nålbehandling jeg tror og håper hjelper, forklarer drammenseren.

Fredag i neste uke skal Granaas inn til sjekk hos legene, og går det som han håper så får han deretter grønt lys til å kunne trene for fullt.

– Jeg har en god følelse nå. Formen er uansett veldig bra. Jeg er jo treningsnarkoman, og har drevet mye med sykling og styrketrening i det siste, melder 31-åringen.

LES OGSÅ: MIF tester flere

Iikke bekymret

I følge Granaas er det ikke noe som tyder på at akillesskaden kan sette en stopper for hans videre karriere

– Nei da, jeg skal tilbake i spill for MIF. Jeg trives dessuten veldig bra med å være med på å bygge opp klubben, sier Lars.

Han synes det naturlig nok er frustrerende å se på at MIF sliter i bunnen på tabellen, men har stor tro på at laget redder plassen i år også.

MIF-trener Vegard Hansen innrømmer at Granaas er veldig savnet i elleveren.


– Lars er type spiller vi hadde trengt veldig nå. Han viser en enorm entusiasme og spilleglede på banen, forteller Hansen.

Alta-MIF kan du følge her fra klokken 18.00.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags