Gå til sidens hovedinnhold

Sliten Forn fikk fire i baken

Artikkelen er over 6 år gammel

Ivar Andreas Forn kunne aldri tillate seg å slappe av et sekund mot Molde. Etter 4-1-tapet innrømmer han at han er sliten i hodet etter en vår med mange kamper.

MOLDE: Ivar Andreas Forn har spilt samtlige minutter for Mjøndalen så langt i sesongen, både i cup og serie. I tillegg har han hatt en vår med flere eksamener. Ikke rart han raskt fant seg en stol å sette seg ned i etter at Mjøndalen hadde blitt utspilt på Aker stadion.

For han fikk det travelt i går også, mot Norges beste lag.

– Det skal bli godt med en fotballferie nå. Kroppen takler dette greit, men jeg er sliten i hodet, sier Forn.
Molde kom i stormløp de første 45 minuttene, og MIF klarte aldri å klarere godt nok, og ballen kom raskt tilbake, dypt inne på MIFs banehalvdel.

Sjanseløs

Forn vartet opp med flere klasseredninger, men var sjanseløs på de fire målene til hjemmelaget.

– Jeg følte vel at alle de fire målene var bra satt. I tillegg hadde de noen store sjanser til, mener MIFs sisteskanse.

Han er veldig klar på at han aldri vil være fornøyd med å slippe inn fire mål og tape en kamp. Men han er rask til å trøste seg med at Molde fremsto som det topplaget de er i Norge, og at det sånn sett var god læring for laget.

– Vi fikk virkelig se hvor listen ligger når vi møter et Molde som spiller på det nivået de gjør nå, mener Forn.

LES OGSÅ: Vi fulgte Molde - MIF live

Erfaring

Morten Sundli, MIFs beste i går sammen med Forn, mener laget vokser ved å spille slike kamper. Det har de erfart tidligere, ikke minst i møtene med Strømsgodset. Da har de ofte presterte jevnt og godt i lange perioder etterpå.

– Vi har ingen grunn til å henge med hodene, mot flere andre eliteserielag ville det vi presterte her faktisk vært veldig bra, mener Sundli.

Han syntes det var morsomt da de presset Molde i en jevn cupkamp i fjor, men læring og erfaring til tross denne gangen, det opplevdes surt i går å slippe inn fire mål og bli slått ut av cupen.

LES OGSÅ: Forsvarsbauta og gründer

Ingen analyse

Trener Vegard Hansen på sin side kommer ikke til å dybdeanalysere 4-1-tapet for Molde. Han bare strakk armene i været og aksepterte at de hadde tapt realt for Norges beste fotballag.

– Det ble litt som fryktet. Molde er mye bedre i år enn de var i fjor. De har et høyt balltempo, og de er veldig ballsikre, mener Hansen.

– Men vi fikk målet til slutt, da, legger han til.

Og skryter litt av 18-år gamle Martin Dreyer Bakken som scoret 4-1-reduseringen tre minutter før slutt.

– Han har farten, og er en spennende type.

Dreyer Bakken (18) selv mente at det hele var en surrealistisk opplevelse det som skjedde tre minutter før slutt. Da hadde han vært på banen bare i to. På et fint MIF-angrep kunne han bredside in reduseringen.

– Det gikk ikke helt opp for meg der og da mens kampen fortsatt pågikk at jeg faktisk hadde scoret på landslagskeeperen. Men nå kan jeg jo si at det var en morsom opplevelse.

LES OGSÅ: Fem minutter i himmelen for Martin

Andre saker på dt.no:

Signerte 15 år gammelt stortalent

Russepresident angrer ikke på pengebruk

Mor og sønn skadd i hyttebrann

Kommentarer til denne saken