Modum ett nummer for liten mot seriemesteren

<b>Fikk det tøft.</b> MBTKs Rune W. Johansen måtte ta en pust i bakken under gårsdagens eliteseriekamp mot B-72.
(Foto: Magne J. Nilsen)

<b>Fikk det tøft.</b> MBTKs Rune W. Johansen måtte ta en pust i bakken under gårsdagens eliteseriekamp mot B-72. (Foto: Magne J. Nilsen)

Av
Artikkelen er over 18 år gammel

Modum Bordtennisklubb ble nummeret for små mot B-72 i gårsdagens eliteseriekamp.

DEL

B-72 er landets suverent beste klubb på herresiden, og har ikke avgitt et eneste poeng på de 14 kampene som hittil er spilt. Før kampen hadde likevel Modum et berettighet håp om å stå for en «skrell» på hjemmebane.
Men moingene fikk en verst tenkelig start, da Roar Blikken, Magnus Andersen og Lasse Holm alle tapte sine kamper. B-72 gjorde kort prosess med Modum-trioen. Spillende trener Rune W. Johansen reduserte til 1-3 før doublekampene tok til. Og da Lasse Holm og Dag Frode Lobben vant sin kamp, hadde Modum plutselig kontakt igjen.
Deretter sto nevnte Johansen og Blikken for gårsdagens beste og mest spennende duell. I kampens femte og avgjørende sett, hadde Modum to matchballer. Men i stedet for å utligne til 3-3-3, gikk Johansens avgjørende ball millimeter på feil side av bordet.
Og dermed 4-2 til B-72.

God prestasjon

- De to siste kampene ble derfor et antiklimaks, sier Rune W. Johansen.
Tidligere Modum-spiller Joachim Sørensen og kineseren Chang Miao hadde små problemer med å beseire Lasse Holm og Roar Blikken, slik at sluttresultatet til slitt ble 2-6.
Likevel; Modum hang ikke mer hodet den grunn.
- Nei, vi synes det er en prestasjon i gi dem kamp, sier trener Johansen.
Hans svenske kollega i B-72, mente sågar at oppgjøret mot Modum var årets beste.
- Vi vartet i hvert fall opp med god bordtennis, og litt underholdning, mener Johansen.
Som ikke helt makter å glemme den uheldige millimeterballen.
- Det blir mye dersom og hvis, men en vet aldri hva som hadde skjedd vi den ballen hadde gått inn slik at det var blitt 3-3.

Siste kamp

Førstkommende søndag avslutter Modum eliteserien, og rett i etterkant trekkes sluttspillet. Det er allerede klart at MBTK ender på 3. plass, og dermed møter de enten B-72 eller Fokus i sluttspillet. Henholdsvis nummer en og to på tabellen.
- Det blir knalltøft. Uansett hvem av de vi møter. Det blir også bortekamp. Men vi må bare gjøre det beste vi kan, uttaler spillende trener Rune W. Johansen.

Artikkeltags