Modum holder teten

Modum i teten. Fra venstre: Lasse Holm, Anders Hovden, Rune W. Johansen, Roar Blikken.

Modum i teten. Fra venstre: Lasse Holm, Anders Hovden, Rune W. Johansen, Roar Blikken.

Av
Artikkelen er over 19 år gammel
DEL

Modum BTK leder grunnspillet etter komfortable 6-1-seire mot Kåsen og Lørenskog i helgens eliteseriekamper i bordtennis.Det er stor avstand mellom de beste og de nest beste lagene i Eliteserien i bordtennis. De tre beste lagene, Modum, Fokus og BK 72 er så mye bedre enn resten at det er ingen tvil om sluttspillplassen. Det eneste spenningsmomentet gjelder hvem av de tre som topper tabellen etter grunnserien. Det betyr nemlig også fordelen av hjemmebane i sluttspillet.
Så langt har kampene mellom topplagene endt uavgjort. Mandag møtes Modum og Fokus til viktig kamp i Modumhallen.
-Mange av kampene blir rene pliktkamper. Noen ganger ville vi nok hatt mer utbytte av vanlig trening, sier Rune W. Johansen. Han var den eneste av Modum-guttene som var raus nok til å gi fra seg en match i hver av de to kampene i helgen. Rune tapte en spennende femsettskamp mot den tidligere norgesmesteren Morten Gustavsen. Det var det eneste severdige i Lørenskog Bordtennishall søndag.

Kortere sett

Bordtennisforbundet prøver i år ut å spille sett til 11 i stedet for 21.
- Det betyr at kampene blir litt jevnere. Det er lettere å komme først til 11 enn til 21 for en dårligere spiller, sier Rune W. Johansen.
Modums styrke er jevnheten. Ingen av de fire på elitelaget er helt i toppen av norgesrankingen, men med Lasse Holm som nummer ni og Roar Blikken, Anders Hovden og Rune W. Johansen blant de 17 beste holder klubben godt nasjonalt nivå.
-Vi satser på å gjenta fjorårsbedriften og sikre NM-gull for klubblag, sier Johansen.

Artikkeltags