Gå til sidens hovedinnhold

Modum utklasset Drammen

Artikkelen er over 9 år gammel

Modum FK var klart best i Buskerud-oppgjøret i 3. divisjon mot Drammen FK lørdag og vant 4–1.

MODUM/DRAMMEN: Drammen Fotballklubb ledet 1–0 ved pause i Buskerud-duellen på Rolighetsmoen på Geithus. Thorleif Molvær hadde gitt gjestene ledelsen midtveis i omgangen.

Men i andre omgang slo Modum Fotballklubb grusomt tilbake. Etter 47 minutter utlignet Alexander Aass til 1-1, og bare fem minutter senere hadde “Chris” snudd matchen – 2–1 til Modum. Angrepsspillerne Aass og Chris scoret ytterligere ett mål hver i løpet av omgangen, og det endte 4–1.

– Jeg synes vi var best i banespillet i første omgang også, men brant mange sjanser. I andre omgang fikk vi en pangstart, og totalt sett leverte vi mye bra offensivt – med mange gode oppspill bakfra, sier Modums assistenttrener Øyvind Kjølstad.

Modum er i bra flyt og ligger på 3. plass i 3. divisjon avdeling tre, fire poeng bak serieleder Lyn og a poeng med toer Mjøndalen 2.

I 3. divisjon avdeling 2 gikk Spa/Bra på et 3-1-tap hjemme for Grüner. Skuffende med tanke på at Oslo-laget ligger nest sist på tabellen. Spa/Bra lå under 1–0 ved pause på Lier stadion, og etter 53 minutter økte Grüner til 2–0. Hjemmelaget fattet håp da Morten Hagen reduserte til 2–1 i det 59. minutt, men matchen ble avgjort da Grüner gikk opp i en 3-1-ledelse i det 90. minutt. Lagene fikk én mann utvist hver i første omgang.
– Vi var ikke med fra start, og trodde nok at dette skulle gå greit. Men etter hvert dominerte vi fullstendig – og 1–3 skaper et feil bilde av kampen, sukker Spa/Bra-trener Marcus Walfridson.
Spa/Bra ligger på 8. plass.

I 4. divisjon befestet Solberg sin plass på tabelltoppen etter en solid 4-2-seier over Åssiden i lokaloppgjøret på Solberg kunstgress sent fredag kveld.

Les flere sportsnyheter fra dt.no

Kommentarer til denne saken