Gå til sidens hovedinnhold

Molde vil ha Cramer

Artikkelen er over 6 år gammel

Lars Cramer fra Åskollen bekrefter overfor Drammens Tidende at seriemester Molde er interesserte i kjøpe ham fri fra kontrakten i svenske Kalmar.

SVERIGE: Det kan virke som om Tor Ole Skullerud og Molde ser for seg en framtid uten Ørjan Håskjold Nyland. De blå fra Rosenes by har nemlig lagt inn to bud på Kalmar-keeper Lars Cramer (23) fra Drammen.

- Jeg har fått meg med interessen fra Molde, ja, sier Cramer til Drammens Tidende.

Etter det DT erfarer skal begge budene være avslått fra Kalmars side. Cramer innrømmer at det er smigrende å bli koblet til klubben som vant Tippeligaen suverent i 2014, men ønsker ikke å spekulere noe.

- Jeg har fortsatt to år igjen av kontrakten med Kalmar. Jeg forholder meg til det.

23-åringen fra Drammen har i snaut to år spilt for den sydsvenske klubben. Etter at Etrit Berisha ble solgt til italiensk fotball tok Cramer over rollen som førstekeeper.

Den rollen taklet han med bravur i starten, men etter et par svake kamper ble han satt på benke til fordel for Ole Søderberg. Sistnevnte kom fra nettopp Molde til Kalmar i 2014.

Denne uken ble Cramer operert for idrettsbrokk på en klinikk i Tyskland. Skaden og operasjonen holder ham ute av trening i et par ukers tid, men når han er klar igjen skal han konkurrere med Søderberg om førstekeeperplassen.

- Nå må jeg bare bli 100 prosent skadefri, så er jeg klar for en ny sesong med Kalmar.

Kommentarer til denne saken