LILLEHAMMER: Drammenseren Anders Grøndal stilte til start i teamets Ford Fiesta R5 Valvoline for å kjempe om nye NM-gull i bakken  – som går ved og under bobbanen som ble brukt under OL på Lillehammer. Det var NMK Sør- Gudbrandsdal som var arrangør.

Første NM-runde gikk på lørdag hvor det ble kjørt tre omganger. Anders var raskest i alle tre omgangene. Ikke bare i klassen for rallybiler med totalt av de 42 startene. Kristian Svendsen i Mitsubishi EVO var nærmest og kapret 2.-plassen foran Arnt Gustav Olsen som tok 3.-plassen i sin Ford Fiesta R5.

På søndag gikk andre NM-runde og fulgte Anders opp det han gjorde på lørdag og var igjen totalraskest i alle tre omganger. Anders leder også NM i rally. Arnt Gustav Olsen kjørte inn til 2. plass foran Håkon Sveen Frøslid som kom sterkt på søndag i sin Subaru Impreza Sti.

Teamets kartleser Roger Eilertsen skulle debutere i bakkeløp i teamets Ford Fiesta R2. Det ble en 10. plass i klassen for tohjulsdrevne rallybiler.

I denne klassen var Lars M. Berntsen i Ford rasket, men fikk hard konkurranse av Tom Kristian Lien fra Hokksund i VW Golf Kitcar og Jarle Lippert fra Svelvik i BMW M3 som ble nr. to og tre.

Neste løp for Grøndal er NM-runden Aurskog-Høland rally lørdag den 2. juni.