Gå til sidens hovedinnhold

Jørgen (23) tatt ut til VM

Artikkelen er over 3 år gammel

Mandag kveld ble den Norske VM-troppen til VM i innebandy i Praha offentliggjort. I den troppen finner vi NOR 92s Jørgen Becher, en av eliteseriens formspillere denne høsten.

NEDRE EIKER: Jørgen Becher var ikke med til seksnasjoners turneringen i Slovakia tidligere i høst, men har siden den gang imponert mange med sitt spill gjennom høsten for NOR 92 i innebandyens eliteserie. Blant dem landslagssjef Andre Sveen. Jørgen fikk nesten to perioder i sin landslagsdebut mot Danmark og gjorde sine saker bra allerede i sin første kamp. Når det gjensto mindre enn to minutter av midtperioden fikk Jørgen en smell i kneet og vi fryktet selvfølgelig det verste.

Foreløpige undersøkelser kan tyde på at skaden ikke er så alvorlig og langvarig som først fryktet, men det skal i de nærmeste dagene tas bilder av kneet til Jørgen og nye undersøkelser skal gjøres i nær fremtid for å fastslå hvor lenge det tar før Jørgen blir kampklar igjen.

VM i Praha spilles i perioden 1–9. desember og Norge møter i gruppespillet sterke nasjoner som Sverige, Finland og helgens motstander Danmark.

Før VM er Norge ranket som nasjon nr. 6 etter kvalifiseringen. Realistisk er det å håpe på gode prestasjoner mot Sverige og Finland og at Danmark slås. En kvartfinale vil være en naturlig målsetting, deretter må laget ha både flyt og dyktighet for å avansere videre. Norges åpningskamp blir mot Danmark 2. desember i mektige O2 Arena i Praha, en arena med en publikumskapasitet på 17.000 tilskuere.

Les også

Med NM-gull i blikket for drammenspar i 10-dans

Kommentarer til denne saken